Tegoroczny zlot już się odbył, jest to typowe forumowe spotkanie, o innym nie słyszałem, przynajmniej w Polsce. Bliższych informacji należy szukać w dziale poniżej Zloty, spotkania... - taka opcja szukaj się kłania
P.S.
Myślałem, że dam radę, ale nie mogę... popraw w temacie, chyba, że to jakiś chiński chwyt marketingowy.
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 12:38
Cześć nowy forumowiczu Jac123. Zloty i spotkania posiadaczy NTV to bardzo zamknięta subkultura. Posiadacze tych motocykli spotykają się wyłącznie z sobą na wzajem. Nie tolerują innych marek motocykli i niechętnie przyjmują nowych w swoje grono. Kiedyś jeden z nich miał wystąpić w programie TEDE Operacja Tuning. Niestety do prezentacji nie doszło z uwagi na zawiłości prawne jakie musiał spełnić producent programu. Zloty (tak jak ostatni) są chronione przez kilka firm ochroniarskich, uczestnictwo wymaga ogromnych nakładów finansowych. Na szczęście wszyscy użytkownicy NTV/NT świetnie zarabiają.
Pomógł: 6 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 342 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 15:56
Witaj wsrod swoich!
A co do zlotow, to bylem ostatnio na takim, wyobraz sobie, ze probujac dotrzymac szalonego tempa dosiadaczy ntvałek w drodze na spotkanie od podmuchow wiatru przy ok 250 km/h poskladaly mi sie kierunkowskazy i lusterka!!!
ale poza umiłowaniem do predkosci to wspaniali ludzie!
pozdrawiam łukasz
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum