Wysłany: Czw Lis 26, 2009 01:36 Dane techniczne Modelu NTV 600!
Witam szanowne grono.
Czy ktoś ze zgromadzonych tu forumowiczy dysponuje jakimiś materiałami dotyczącymi modelu NTV 600?
Nabyłem właśnie taki nietypowy dość egzemplarz i w zasadzie nie mogę znaleźć wiele informacji na temat tego modelu.
Czy są to identyczne silniki, które zapoczątkowano w Transalpach, czy uległy modyfikacji ich dane techniczne? Bo na temat Transalpa, jest materiałów sporo, tak samo zresztą ja na temat NTV 650.
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie, proszony jest o niezwłoczne zabranie głosu, wklejanie linków, itd. itp.
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 14:39
Ja mam też taki "nietypowy model" ntv600
Do tej pory jasno nie mogę stwierdzić czym dokładnie się różni od wersji 650 Podobno 600 jest trochę lżejsza i ma trochę miej mocy Reasumując osiągi powinny być zbliżone Co do spalania to trochę mniej pali niż 650 Od 4-5l/100km Ale pod warunkiem łagodnego traktowania manetki
Masz tutaj kilka materiałów o ntvkach
Z tego wynika że 600tki były produkowane od 88 do 93r Sprawdź nr ramy a będziesz wiedział z którego roku jest Twoja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum