grzegrzol Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 396 Skąd: LONDON
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 17:03 PowitaÄ
Witam wszystkich, jestem GrzegrzĂłĹ, od oĹmiu lat mieszkam i pracujÄ w Uk. Aktualnie ujeĹźdĹźam juĹź 3ciego ntv. Poprzedniego odstawiĹem miesiÄ c temu z przebiegiem 142 tys mil czyli jakieĹ 227 tys km(cóş taka praca). OprĂłcz ntv-a mam jeszcze Bmw 1200 adventure. pozdrawiam
yacey
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 18:22 Re: PowitaÄ
Witaj
PiÄkny wynik, znakiem tego mozemy jeĹşdzic doĹźywotnio, bo nawet nasi najwieksi podróşnicy, Joy i Ente, maja dopiero niewiele ponad 100 tys. km. na liczniku.
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 19:33 Re: PowitaÄ
Oj, ĹźebyĹ siÄ nie zdziwiĹ, w sensie tych przebiegĂłw. ZnajÄ c nasz piÄkny kraj, tych NTV z przebiegiem jedynie sĹusznym >100 tys jest na forum o wiele wiÄcej
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 17:50
No dokladnie.. Ja na przyklad ostatnio jezdze bardzo malo swoim autem, praktycznie stoi pod domem i sie kurzy, a wiecej jezdze firmowym osobowym i ciezarowka.. Czasem gdzies sie wybiore do miasta i raz w wakacje nad morze a reszte czasu wlasciwie ugniata trawnik. Chcac nie chcac od zeszlego roku 15tys peklo, a na prawde prawie go nie ruszam Dlatego tez ciezko jest mi uwierzyc w male przebiegi starych motocykli, zwlaszcza jesli poprzedni wlasciciel (zakladajac ze byl jeden) wyglada na motocykliste, czyli ma kombinezon, dobry kask, buty itd.. Takie polskie realia, lubimy sie troszeczke sami pooszukiwac
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 18:03
Witam takĹźe.
NiezĹy wynik, jeĹli chodzi o BMW jakie masz odczucia? przymieĹźam siÄ do troszke starszego R1100GS
grzegrzol Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 396 Skąd: LONDON
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 18:54
Poprzedni motocykl kupiĹem z firmy kurierskiej z przebiegiem 80tys mil za niewielkie pieniÄ Ĺźki poniewaĹź Ăłw moto przodu nie posiadaĹo (byĹ tylko stelaĹź pod lampÄ i zegary). WstawiĹem przĂłd od vfr-y i w trzy lata zrobiĹem 62 tys mil czyli jakieĹ 100tys km. Dodam, Ĺźe motocykla uĹźywam do pracy na co dzieĹ i dzienne przebiegi wahajÄ siÄ od 100 do 200 km. Ntv , ktĂłrego uĹźywam od miesiÄ ca ma przebieg 74,5 tys mil.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 22:58
Hehe! NTV z przodem od VFR To moĹźe byÄ ciekawe! Koniecznie wrzuÄ fotki
A jeĹźeli chodzi o przebiegi naszych motocykli, to i ja w nie nie wieĹźÄ... KiedyĹ rozmawiaĹem z Tomkiem na ten temat i dowiedziaĹem siÄ, Ĺźe ten szukaĹ motocykla z wiÄkszym przebiegiem... Bo jak wiadomo wiÄkszy przebieg jest bardziej realny!
KaĹźdy kij ma jednak (przynajmniej) dwa koĹce! Jest spora grupa ludzi, ktĂłrzy kupujÄ motocykl i jeĹźdĹźÄ nim dwa, trzy razy w sezonie! Sprawa przychodzi do nas chyba z zachodu, gdzie po prostu "w dobrym tonie" jest mieÄ motocykl w garaĹźu i wyciÄ gnÄ Ä go raz na miesiÄ c przed garaĹź celem umycia... Znaczy siÄ, Ĺźeby sÄ siedzi widzieli jakimi jesteĹmy hadrcoreami, albo Ĺźe nas staÄ!
U nas niestety tendencja do bycia posiadaczem motocykla takĹźe wzrasta... Na szczÄĹcie jak na razie "normalnych" motocyklistĂłw przybywa nieco wiÄcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum