Wysłany: Wto Sie 25, 2009 01:19 kolejny zarażony widlakiem ;-)
witam wszystkich użytkowników i miłośników ntv
daaaawno temu przeczytałem sobie test ntv revere i postanowiłem, że kiedyś będę tego motocykla dosiadał
opinia testera bya jednoznaczna: wygodny, trwały, dobry dół z widlaka i kardan
czegóż więcej...?
jestem absolutnie początkującym motonitą (dosłownie - dwa tygodnie temu postanowiłem, że jednak będę dosiadał stalowego rumaka i już w ostatni piątek zdałem egzamin na prawo jazdy kat.A )
może latka nienajlepsze na rozpoczynanie przygody z motocyklem ale co mi tam - trzydziestka kiedyś już mi przeleciała i nie będę więcej marnował czasu na realizację dziecięcych marzeń
teraz mnie dopadło ponownie - uznałem, że dorosłem też do nt650v deauville i pragnę taką hondzię nabyć. ufam, że będzie to dobry sprzęt na start
więc witam Was, Szanowni miłośnicy deauvilek i reverek
mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy gdzieś na trasie i pogratulujecie mi dobrej decyzji i gustu
teraz zaczynam kolejny etap - chętnie przygarnę zadbaną i niezbyt leciwą deauvilkę (tak powiedzmy po 2002 roku).
ufam, ze dzięki Waszym uwagom i poradom uda mi się odnależć tę jedyną i wspólnie będziemy się cieszyć kolejnymi kilometrami
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 10:37
Miło mi jest powitać Kolegę jako pierwszy.
Jeżeli chodzi o wybór moto to jest to chyba najtrafniejsza decyzja. NTV ma bardzo niewiele wad a na dodatek są one mało znaczące. Jeżeli już coś sobie Upatrzysz to wszyscy pomożemy udzielając podpowiedzi w pierwszych jazdach. NTV-ka o którą się dba w zasadzie nie cierpi zaglądać do serwisu czyli ideał dla początkującego fana moto, paliwo i w drogę bez martwienia się o cokolwiek.
Ja zmieniam moto na większe i jeżeli Jesteś zainteresowany to zapraszam do działu sprzedam "biała Devila 2003" Na zlocie Koledzy ją widzieli i niektórzy jeździli , Poproś Ich o opinię a na pewno ją Otrzymasz, ja nie chcę pisać więcej bo to mój sprzęt a więc żeby było obiektywnie to niech opiszą ją inni. Dodam tylko, że na ile pozwala moja wiedza moto jest do jazdy bez żadnych uwag i na pewno spotkam się z Tobą chętnie i z czystym sumieniem na następnym zlocie.
Pozdrawiam
yacey
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 12:14
Witam, mysle, ze Deauville to nie tylko dobry motocykl na start, dobry jest tez i pozniej
Ja wlasnie przesiadlem sie na wage srednia, czyli NT, gdy uznalem iz moje siwe wlosy juz nie na szybkie i ciezkie motocykle. A jesli jestes zdecydowany na NT, to bierz od Skorpionwr.
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 13:44
Witam I popieram wybór, to na prawdę udana konstrukcja.
Do zobaczenia na trasie, nabieraj doświadczenia w jeździe ( pamiętaj - jeździj z głową)
Marcin [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 16:09
A ja sie przymierzam do sprzedania mojej. Rocznik 2001. Była na zlocie w Przasnyszu i o opinie możesz zapytać szanowne grono forumowiczów. Dodam ze zawiozła mnie w te wakacje do Chorwacji. serwis robiony w lipcu. Wymienione wszystkie płyny eksploatacyjne, klocki ham., filtry, opony. Chodzi jak zegareczek polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum