Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 15:24
Koleżkowie drodzy,
czy ktoś ma kontakt z Killem? Jeżeli tak, bardzo proszę o poinformowanie człowieka, że powinien PILNIE się ze mną skontaktować poprzez telefon. Niestety, nie mogę się do niego dodzwonić od tygodnia i na SMS-y nie odpowiada. A ja już bardzo jestem
Z góry dzięki.
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Doradzi ktoś odnośnie oponek do NTV 650 Revere. Chciałem kupić PR2 jednak nie ma profilu 80 na przód. Wyczytałem, że można dać 70.
Moje pytanie. Jaka różnica jest między PR2, PR3 i wyższe po za ceną.
Chcę kupić jeden model aby nie mieszać różnych modeli opon PR z Active itd.
Gdzie można kupić opony nowe rocznikowo 2017,2018 w przyzwoitych pieniążkach.
O tak, maxxis promax. Rewelacyjnie się na nich jeździ. Jak kupiłem swoją reverkę to miała metzelery i była masaka jakaś... Zmieniłem na promaxxy i całkiem nowe moto
Panowie i Panie Michelin wprowadza na rynek Pilot Road 5. Ktoś coś słyszał jakąś opinię? Ja jedynie czytałem artykuł w Motocyklu i parametrami jest zbliżona do PR2, chociaż to inna technologia, również jest dwu składnikowa, twardsza na środku i bardziej miękka po bokach. Na YT trafił się zagramaniczy opis https://www.youtube.com/watch?v=Y88EbYGJhEg
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Panowie i Panie Michelin wprowadza na rynek Pilot Road 5. Ktoś coś słyszał jakąś opinię? Ja jedynie czytałem artykuł w Motocyklu i parametrami jest zbliżona do PR2, chociaż to inna technologia, również jest dwu składnikowa, twardsza na środku i bardziej miękka po bokach. Na YT trafił się zagramaniczy opis https://www.youtube.com/watch?v=Y88EbYGJhEg
Nie wiem, nie znam się, ale na ten sezon założyłem Michelin PR4 co w porównaniu z poprzednimi CST sprawi, że " będę latał"
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
Ja już lekko rozjeździłem Metzelery Z8 Interact i muszę powiedzieć, że na suchym lepsze od PR2 i PR3.
Na mokrym na razie nie widzę różnicy.
_________________ Komar Sport 2361 MR '74
AdamB90
Wysłany: Pon Kwi 16, 2018 22:43
Witam, podepne się pod temat bo tydzień temu kupiłem devilke i sprzedający dorzucił mi w gratisie "nową", nieużywaną oponę na przód firmy Dunlop (Nie pamiętam jaki model) lecz problem w tym, że opona jest z 2011 roku więc trochę starawa lecz chyba była dobrze "leżakowana" bo tak wygląda i nie jest specjalnie twarda czy w jakiś sposób struchlala itp, ale czy jest sens ją zakładać według Was ? Ogólnie wygląda jak nówka z tego roku, lecz chciałbym poznać Wasze zdanie.
Problem jest z tym że nie wiesz jak była leżakowana. Na oko nie poznasz. Jak mam dot z 2009 i śmiga (z taką kupiłem w 2016). Ale mam w związku z tym pytanie. Jeździcie do puki guma nie dojdzie do znacznika zużycia, czy wymieniacie wcześniej np ze względu na datę ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum