Stary temat, stary motocykl ale piękny
Może kiedyś zabiorę się za wydłubanie SHL-ki bo zdaje się wszystko by było do niej. O Junaku to nie ma mowy. Kompletny brak jakiejkolwiek części a skupowanie wszystkiego odpada.
Ale najchętniej to zabrałbym się za zrobienie na tip-top starej czezety 350. Tej znanej z ostatnich lat PRL-u.
Może ktos ma ? Albo wie gdzie dostać?
Pomógł: 24 razy Wiek: 84 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 898 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Nie Paź 18, 2015 14:55
Torba napisał/a:
:mrgreen: .....Ale najchętniej to zabrałbym się za zrobienie na tip-top starej czezety 350. Tej znanej z ostatnich lat PRL-u.
Może ktos ma ? Albo wie gdzie dostać?
"TORBA" - Jak ponad 2 lata temu szukałem jakichś zamienników po moim Junaku M10 64 to trochę było. Zamierzałem wdać się ponownie w wyroby "demoludów" ale właśnie posiadacz CZ350 z Wrocławia /sprzedawał/ wybił mnie z głowy ten zamiar ukierunkując na japońca czterosuw. W rezultacie mam NTV.
Moja rada: wklep na Allegro : Moje Allegro > Moje zakupy > Ulubione: Ustawienia.
i tam w kryteriach wyszukiwania wpisz sobie CZ 350. Jak się tylko pojawi to dostaniesz wiadomość na swój e-mail.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum