jak narazie to mi juz na wĹasny koszt usuwajÄ wycieki no zobaczymy co na modzÄ .Wycieki byĹy z uszczelki pod gĹowicÄ lub deklem ,i z krĂłÄca v-ki kupiĹam pĹyny ,filtry reszta mnie nie interesuje podobno
_________________ Kobieta jest jak butelka whisky -pusta-nie do przyjęcia.
JuĹź tak zmÄczylam goĹcia z komisu Ĺźe bÄdzie siÄ staraĹ myĹlÄ zrobiÄ moto tak jak powinno dziaĹaÄ,ostatnio stwierdziĹ ze skoro nim nie lataĹam a wyciekajÄ pĹyny to pewnie przepaliĹam silnik skoro cieknie i ma dla mnie inyy za 400 zĹ ciekawe podejscie swojÄ drogÄ skoro leci z uszczelek cóş w tym sezonie chyba juĹź nie polatam heh chyba Ĺźe z domu do pracy.A na co dokĹadnie zwrĂłciÄ uwagÄ?Wycieki wiadomo,chĹodzenie teĹź i na co jeszcze?
Kurcze moşe to moje moto nie jest takie tragiczne tylko ja po prostu za duşo paniki sieje ,cóş taka babska natura.
to Ĺźe kopci jasna sprawa olej i resztki tego co wywaliĹo znĂłw na silnik ,Ĺźadnych stukĂłw nie ma a jak porzÄ dnie przyczepiÄ i pospawam tĹumik to i te dĹşwiÄki zniknÄ
Pomógł: 15 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 15:48
No wĹaĹnie moja lina pojechaĹa do linkmotu takĹźe nawet zestaw naprawczy odpada, jak bÄdzie dobra cena to od razu 2 sztuki biorÄ. mam nadziejÄ Ĺźe siÄ szybo z tym uwinÄ , chociaĹź moĹźe jak poszukam to znajdÄ gdzieĹ stary pancerz o ile go nie wywaliĹem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum