bielawy, sprawdzanie pojazdów z Anglii to: https://www.check-mot.service.gov.uk/ wystarczy wpisać numer rejestracyjny pojazdu. Często zdarza się, że na ogłoszeniach nr rej. jest niemożliwy do odczytania. Pamiętam jednego handlarzynę, który miał same motocykle z przekręconymi licznikami, wyjątkiem było BMW GS. Na szczęście zdjęcia robił z numerami rej., ku jego zagładzie. Często zdarza się, że przebieg ludzie wpisują z licznika i podają jako km, a tu wychodzi, że to jednak mile. Cóż polski rynek Każdy chce coś super za małe pieniądze. Okazje nie istnieją! Ostatnio na otwarciu sezonu w Dęblinie wynikła rozmowa z potencjalnym przyszłym właścicielem NT 700. Zakończyliśmy rozmowę po stwierdzeniu: "Lepiej dołożyć i jeździć, niż zaoszczędzić i ciągle dokładać, na to samo wyjdzie, albo mniej". Piszę nie dla tego, żeby kolegę bielawy pognębić czy cuś, ale takie moje spostrzeżenia z perspektywy czasu.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum