Ja do Revelki w garażu, w zeszłym sezonie, dostawiłem Yamahę XT1200.
Czy to był dobry wybór? Nie wiem, bo jeszcze za mało nią jeździłem w zeszłym sezonie. Ale ma prawie wszystko, co potrzebne do wygodnej dalekiej podróży. Przede wszystkim ma kardan, co zawsze było wyznacznikiem motocykla dla mnie - lenia.
Zaletą jest również fakt, że to Japonia, a nie Europa.
Pozycja za kierownicą jest mega wygodna, szczególnie jeśli zestawić ją z pozycją na Revelce.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Pomógł: 24 razy Wiek: 84 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 898 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Nie Mar 27, 2022 13:38
Scotty_,
Moim zdaniem źle nie wybrałeś. Najważniejsze to jest to, że pozycja kierownika na tym sprzęcie Ci odpowiada. Obecnie generalnie nie produkuje się nietrafionych pojazdów. Konstrukcje i technologie materiałowe są nieporównywalne do tych z mojej młodości. Gratuluję nabytku !
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Pomógł: 14 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1723 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Nie Mar 27, 2022 21:47
Scotty_ napisał/a:
Ja do Revelki w garażu, w zeszłym sezonie, dostawiłem Yamahę XT1200.
Czy to był dobry wybór? Nie wiem, bo jeszcze za mało nią jeździłem w zeszłym sezonie. Ale ma prawie wszystko, co potrzebne do wygodnej dalekiej podróży. Przede wszystkim ma kardan, co zawsze było wyznacznikiem motocykla dla mnie - lenia.
Zaletą jest również fakt, że to Japonia, a nie Europa.
Pozycja za kierownicą jest mega wygodna, szczególnie jeśli zestawić ją z pozycją na Revelce.
Ja tam nie wiem, ale Kolego dziwnie na mnie psychicznie działasz. Gdzieś cię mam przed oczami i dogonić nie mogę....
Ja także lubię kardana, chociaż i na łańcuchu da radę ...
Konie już gotowe na wojarze. Zależnie od humoru raz łańcuszek raz kardanik
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum