Forum Honda NTV Strona Główna Forum Honda NTV
Najlepsze forum o NTV / NT Deauville w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kto już się ruszył po zimie?
Autor Wiadomość
Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Sro Mar 04, 2009 00:02   

Ale ja nie mam Twojego numeru Tomeczek151 :/

Zobiłem dzisiaj niespełna 100km... Jednak w stronę Namysłowa i... QtV4 jak zostawiłem moto na pół godzinki, to ktoś musiał mi prawy boczek podprowadzić!!! Nie widziałem czy był, kiedy startowałem ponieważ widziałem maszynkę tylko z lewej strony. Myślę, że go nie zgubiłem, bo powoli jechałem, a nawet jeśli to chyba bym coś czuł... Tak czy inaczej nie mam prawego plastiku... Używki w tym samym kolorze nie znajdę więc czeka mnie wydatek rzędu około 200zł na zamiennik i lakierowanie... A teraz nie mam praktycznie żdnej kasy :( Dobrze, że bez tego da się jeździć!!!

Marcin
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 04, 2009 08:56   

Z tymi boczkami to jest problem i może naprawdę go zgubiłeś. Kumpela w NTV zgubiła. Szukaliśmy na motobajzlu używki i okazał się to towar deficytowy. Ostatecznie sprzedała NTV bez boczku.

Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Sro Mar 04, 2009 10:07   

Już znalazłem kolesia, który chce około 100zł za tą część. Mam nadzieję, że wynegocjuję u Niego niższą cenę!! Jeżeli nie zgodzi się na nic w okolicach 50zł to kupię w plastbike za 80zł i pomaluję go sobie we własnym zakresie! To wyjdzie mnie w sumie 100zł za nowy boczek w dobrym stanie zamiast 120 za używany o niewiadomej kondycji! Tak czy inaczej narazie chyba będę jeździł bez ;(

ruthi7 

Wysłany: Sro Mar 04, 2009 23:54   

Muszę się przyznać, że ja dopiero dzisiaj założyłem tłumik i stopkę centralną... Zdjąłem aku z półki, podpiąłem i ..... i za 3 zaczęła do mnie rozmawiać :D

Zrobiłem dosłownie 100m na ulicy bo nie mogłem się powstrzymać. Jutro większy "rozruch" bo plany na najbliższy weekend są ambitne :twisted:

Killu - wiem, że po restauracji Reverki mojego brata jeden z boczków gdzieś się walał po garażu. Nie wiem dokładnie który i w jakim dokładnie stanie.

Jeżeli do mojego najbliższego wyjazdu do Polski nic nie znajdziesz (a okaże się ze mam ten co potrzebujesz) to napisz, wyślę Ci go, bo i tak pewnie by na śmietnik poszedł przy sprzątaniu.

Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Czw Mar 05, 2009 01:56   

Nie!!! Nie!!! Nie!!! Na żaden śmietnik!!! Jak możesz to daj znać, co tam macie ciekawego po Revere 'ach. Najlepiej na PW :wink: Wielkie dzięki za reakcje!!!

Batman 
CHORY ALE NATCHNIONY

Wysłany: Wto Mar 10, 2009 22:14   

Zabierzcie mi tę wiosnę! Dopóki panuję na sobą :lol:

Cały tydzień ugadywaliśmy się z kumplem na dzisiejszy wyjazd (dlatego tak długo, że pracujemy w tej samej firmie i często albo on albo ja jestem w pracy). Wszystko ok, maszynę wyciągnąłem, zamocowałem sakwy (co by w nich pomieścić tobołki), rozgrzałem silniczek i pojechałem do kumpla. U niego wypiliśmy po kawce i poszliśmy grzać jego ZXR 'a. W trakcie rozgrzewki zaczął padać deszcz. Za chwilę grad, po chwili następnej - deszcz z gradem + kilka grzmotów. W tym sezonie nie poleciało jeszcze tyle faków co w ciągu pięciu minut. Już wiedzieliśmy, że dzisiejszy wyjazd na bunkry i opuszczony a jakże lubiany przez skoczków bungee wiadukt nie dojdzie do skutku. Następne podejście gdzieś dopiero za tydzień :evil: "0" />

Ten wiadukt:

:evil: "0" /> :x

Marcin
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 10, 2009 22:53   

Zajebiaszczy. Można tam wjechać motocyklem?

Batman 
CHORY ALE NATCHNIONY

Wysłany: Wto Mar 10, 2009 23:10   

To są foty znajomych. Mnie tam jeszcze nie było...

Marcin
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 11, 2009 08:41   

Raczej się nie da - chociaż ....

Batman 
CHORY ALE NATCHNIONY

Wysłany: Czw Mar 19, 2009 22:56   

Dziś tam byliśmy. Wiadukt jest megaogromny. Robi wrażenie... Największy hardkor to przejście nim - trzeba robić ok 30cm kroki z belki na belkę a przez odstępy między belkami widać było motocykle małe jak mrówki. Jutro jak wrócę z pracy to wkleję kilka fotek albo założe nowy temat z opisem miejsca wraz z dojazdem. Dobrze, że nie zrezygnowałem z przejścia tym mostem bo bym sobie nie darował i jescze tam wrócił włąnie po to :twisted:

Od mojego domu pod most i spowrotem równe 98km :D

vasiliy 
Premium User

Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 09:00   

Gdzie dokładnie jest ten wiadukt?

Ja po długiej przerwie dziś ruszam na stałą trasę Mielec - Lublin. NARESZCIE!! :)

Batman 
CHORY ALE NATCHNIONY

Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 19:26   

Woj zachodniopomorskie, niedaleko Tuczna

axa 

Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 00:04   

Ale dzisiaj się latało... :D

http://img2.imageshack.us...=zdjcie2222.jpg

Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 03:01   

Jakie połączenie O.o w 3 maszyny lecieliście?

vasiliy 
Premium User

Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 11:23   

Moto-przekrój :D Brakuje paru gatunków ale 3 główne są :wink:

Odpowiedz do tematu