Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 21:14
Bardzo przepraszam ale dzisiaj miałem bardzo awaryjny dzień i będę siedział do nocy na warsztacie, także nie dam rady się zjawić :/ Jeszcze raz przepraszam.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 15:45
U mnie zostaje już tylko piątkowy wypad z opolezone do Niemodlina... Jedziemy na dwie grupki - ja jadę w tej spacerowej jak coś... W niedzielę znikam na miesiąc z kraju w celach zarobkowych.
Jak dam radę to z chęcią przyjade w dodatku mam znajomych w Niemodlinie, ale ja naprawdę wolno jeżdzę mam problemy z manewrami "0" /> ale uczę się ciągle wytrwale więc... o której sie spotykacie? a wieczorkami również z chęcią pojeżdzę
Witam serdecznie kolegę z Kujaw-ja też pochodzę z tego terenu-mianowicie Bydzia sity
Odrazu serdeczne pozdrowionka dla Bydziaków, Toruniaków, Chełmniaków i okolic;) /jeśli są na forum /
Ochotę na jazdę mam zawsze - motocyklem oczywiście
Pogoda dziś jest super mogę pojeździć z chęcią, tylko muszę spełnić jeden warunek - POSTRZ?TAć w domku i jeszcze zakupy "0" /> "0" />
ale będę na gg jako mersez gdybym się uwinęła to z chęcią dziś pośmigam. Wolne mam niestety tylko jutro a Czechy mi się marzą od x czasu...
kaśka [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 01:45
Jako prawdopodobnie pierwsza kobieta na forum witam drugą kobietę na forum no cóż,chyba nie pozostaje mi nic innego jak też się ' żeby nie pozostać w tyle.
witka!Witka! Znacie kogoś kto się zna i umiałby naprawić skrzynię biegów łącznie z elektryką oraz kogoś kto potrafi mi podpowiedzieć jakie lusterka najlepiej kupić, bo ostatnio moje moto miało przygodę z Tirem....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum