Forum Honda NTV Strona Główna Forum Honda NTV
Najlepsze forum o NTV / NT Deauville w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Nowy dział ;)
Autor Wiadomość
Tomek-88 

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 11:32   

Również jestem za tym abyś objął funkcje moda. Spróbować możesz, nikt Ci nie będzie miał za złe jeśli sie nie sprawdzisz. Kolega tomeczek151 na pewno udzieli Ci kilku lekcji i dasz sobie radę :)

vasiliy 
Premium User

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 14:57   

Killu to nie forum typu peb, co byś miał sobie nie poradzić! :) Nie znam się na tym ale myślę ze obsługa jest intuicyjna. Zresztą teraz to i tak już nie masz wyjścia bo Twoja "kandydatura" została przez nas przegłosowana :P

Teraz czekamy na odzew administratora. Kermadec?

Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 15:43   

Szukałem co nie co po necia jak zrobić ShoutBox, i rzeczywicie sprawa wydaje się prosta. Napisałem wczoraj do Kermadec 'a w sprawie zgłoszenia się Tomka i czekam na odpowiedź!

Mogę się postarać, ale cudów nie obiecuję... Wręcz proszę o wyrozumiałość. Niebawem powinienem mieć neta na swoim kompie, więc niektóre sprawy (jak np. popełnianie ortów) będę miał załatwione!

Teraz trzeba tylko dowiedzieć się, co administrator powie na propozycję pomocy z naszej strony. W końcu to jego głos jest kluczowy w tej kwestii!

tomeczek151 
Beemiarz

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 15:51   

Poproszę o waszą opinię czy wolicie żebyśmy mieli podzielone działy np. problemy techniczne i ogólne biorę ja, a zloty akcesoria itd. Killu? Mi się wydaje że lepsza by była opcja że oboje mamy władzę moderatora we wszystkich działach, bo moglibyśmy się uzupełniać w niektórych elementach pracy. No ale i tak wszystko zależy od Karmadeca także prosimy naszego guru o zabranie głosu :)

Tomek

Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 15:55   

Mi także odpowiadała by opcja, żeby moderować całe forum... Może się zdarzyć tak, że jednego z nas zabraknie na jakiś czas -> wyjazd motocyklem w traskę za granicę albo inne przyjemności... Wówczas większe prawdopodobieństwo, że jedna osoba będzie na miejscu, kiedy bdzie potrzebna!

vasiliy 
Premium User

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 21:51   

Przy stosunkowo niewielkim forum jak nasze opcja z moderowanie całego forum jest rozsądniejsza niż wybranych działów.

mateo 
koko dżambo

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 00:13   

Czekajmy, więc na odzew ze strony admina bo to jedyne co nam pozostało, sami podjęliśmy decyzje co do moderatorów i naszych oczekiwań związanych z forum, a teraz czekajmy na rozpatrzenie propozycji...

Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 01:20   

Myślę, że Kermadec niebawem powinien się odezwać. Mam nadzieję, że nie potrwa to dłużej niż tydzień.

kermadec 
Premium User

Wysłany: Pią Maj 01, 2009 14:55   

tomeczek151 jest już moderatorem na forum.

Z nowym działem nie będzie problemu.

Mam prośbę: ustalcie dokładnie jakie działy byście widzieli na forum (zróbcie głosowanie, ankietę czy jakoś tak). Jak ustalicie to prześlij mi to killu na PW.

Niestety nie mam ostatnio czasu by śledzić wszystko na forum :/.

miguś 

Wysłany: Pią Maj 01, 2009 20:21   

shoutbox to nie problem, dodatkowo sa rozne modyfikacje phpbb, mozna sie bawic w jakies ogloszenia i pierdolki inne

http://www.phpbb.pl/pliki/

dosc sporo tego jest, musicie sie chlopaki pobawic na jakiejs testowej instalacji a zrobicie z tego forum pozadne motoforum. jak bede mial nadmiar czasowo-nudowy to mozemy zrobic modyfikacje layoutu, ale to musialoby sie na tydzien rozpadac, zeby mnie nie nosilo po swiecie i kryzys musialby nadal trwac ;/

jakbym mogl w czyms pomoc to w miare mozliwosci czasowych chetnie pomoge.

mateo 
koko dżambo

Wysłany: Sro Maj 06, 2009 18:16   

Podsumowując temat, nasze oczekiwania co do rozbudowy forum dotyczą działu Ogłoszenia -w nim- kupiesprzedamzamienię i kolejny na liście życzeń jest shoutbox. To raczej tyle jeśli chodzi o nowości, piszcie co jeszcze ewentualnie widzielibyście na forum...później zamkniemy temat a Killu wyśle listę do admina.

vasiliy 
Premium User

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 01:23   

Odświeżam temat ponieważ ostatnio pojawiło się kilka ogłoszeń dot. kupna/sprzedaży.

Można by ruszyć z tematem nowego działu o nazwie "Giełda" lub "Ogłoszenia". Będzie to o wiele przejrzystsze niż pisanie w Ogólnym czy Akcesoriach. Co Moderatorzy na to?

tomeczek151 
Beemiarz

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 01:31   

Ja jestem jak najbardziej za, tylko jest ten problem że ja nie mam takiej władzy. Mój wymiar moderowania opiera się na usuwaniu, edycji i przenoszeniu postów. Ja nie mogę tworzyć nowych działów. Także o taki podział trzeba prosić karmadeca.

Tomek

Skorpionwr 

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 11:40   

Kermadec stwierdził,że z nowym działem nie będzie problemu a moim zdaniem dział kupię sprzedam jest jak najbardziej potrzebny bo ogłoszenia tego typu pojawiają się w wielu działach. Napisz do niego na pw.

Pozdrawiam

tomeczek151 
Beemiarz

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:48   

Już dawno pisałem do niego w tej sprawie ale widocznie jest obecnie bardzo zajęty i nie ma czasu dla forum. Wyślę oczywiście mu wiadomość, ale chciałbym żeby Kermadec poczuł się prześladowany :)

Tomek

Odpowiedz do tematu