Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 14:53
Diobeu ja nie miałem żadnych problemów z moto i oby tak zostało po wsze czasy. Ale jeżeli już mam wolną chwilę to lubię zagłębić się w lekturę, żeby wiedzieć coś niecoś tak na wszelki wypadek. Będę Ci wdzięczny za każdy materiał który Będziesz miał opracowany. Ja zawsze zapoznawałem się z instrukcją obsługi każdego urządzenia które kupowałem i z biegiem lat stwierdzam, że warto.
Pozdrawiam.
damikss [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 02:54
Niestety zaden link z instrukcjami nie jest aktywny czy ktos moglby wrzucic jakis sprawdzony link do deauvillki 650.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 13:11
Właśnie to co udostępniam to skan serwisówki Haynes 'a - może nie najlepszy, ale zawsze to coś. Wersję drukowaną nabytą drogą kupna też posiadam i jeżeli coś jest niejasne ze skanu to mogę sprawdzić.
Tomi
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 00:37
Jeśli to możliwe również prosiłbym o linka do serwisówki Deauvilla. Poprzedni link już nieaktywny...
Pozdrawiam
paulo [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 14:00
czasem grzebanie w internecie sie opłaca jeśli ktoś chce jakies instrukcje albo manuale to zajrzyjcie na strone http://www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.asp sam jeszcze do końca nie wiem jaka jest wartość tych materiałów, sprawdze gdy wróce do domu ale myślę że na stronkę warto zajrzeć
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 18:32
Dzięki kolego. Mam pytanie czy NTV 650 i NT 650 V Deauville to to samo silnikowo i osprzętowo? Nie ma manuala normalnie do Deauville 'a, abym zobaczył wszystkie możliwie nurtujące mnie tematy, np. instalacja elektryczna i inne? Wątpie że NTV 650 i Deauville mają ją identycznie ułożoną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum