miken16
Wysłany: Pon Cze 03, 2019 17:37
Panowie, a jak to jest z tymi reflektorami z Angola? Dzisiaj byłem na badaniu(moje 3 badanie techniczne tego motocykla) tylko w nowym miejscu i moto nie przeszło, bo sprawdził reflektor i niby swieci na jedna strone i nie moze tak być. Co robić? inwestować 700 zł w nowy reflektor? to jakas paranoja.
Panowie, a jak to jest z tymi reflektorami z Angola? Dzisiaj byłem na badaniu(moje 3 badanie techniczne tego motocykla) tylko w nowym miejscu i moto nie przeszło, bo sprawdził reflektor i niby swieci na jedna strone i nie moze tak być. Co robić? inwestować 700 zł w nowy reflektor? to jakas paranoja.
To po co zmieniałeś miejsce? Teraz \lipa bo wszystko mają popisane w kompie. Chyba tylko przekładka od jakiegoś kumpla i powtórka badania.
_________________ SHL M11 z 62r. , WSK Garbuska z 68r. , skuterek Motobi z Hondowskim silniczkiem, Transalp 600 PD10, Dominator NX125 z 98r. , NTV-ka Reverka RC33.
Gmole do RC33 zrobię , jeśli ktoś potrzebuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum