Miło widzieć tak liczne Bractwo Hondy )) i Kolegów z okolic Bydzi ))
W ubiegłą sobotę byłem na Zlocie w Nakle n/Notecią, była msza, błogosławieństwo, przesympatyczny piknik.
"Noteckie Sokoły" się spisały.
Widziałem dwie Deauville-ki i starsze jej Siostry.
Koledzy byli ????
Ktoś przybywa do Bydgoszczy pod Tesco o 12 stej, 1 go maja 2015 r. na bicie rekordu parady motocyklowej ?????????
Pozdrawiam.
_________________ Są takie dni, w których otwarcie oczu jest aktem odwagi.
A więc będzie dywersyfikacja maszyn, rekordu nie będzie (((((( Szkoda, rozumiem, że Bydzia-Hondzia też startuje 1 go maja ? Zajrzę za chwilkę na Bydzie.
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1791 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Kwi 30, 2015 16:32
Witaj
Od trzech lat ujeżdżasz Hondę i nie byłeś na FORUM
To skandal, jak ty sobie chłopie bez nas dałeś radę
Pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
sgtcop 13 Wwow !!!! nieźle, przyjmuję Twą krytykę )))
Mam nadzieję, że wszystko nadrobię, choćby z konieczności poznania głębszych zagadnień eksploatacyjnych maszyny przy pomocy Forumowiczów i Ich merytorycznego przygotowania. Z motorem powoli wychodzę z podziemia, przyznaję, że małżonka i jej głoszone teorie niestety nie sprzyjają wypadom motocyklowym. Nie mniej..nie potrafię sobie ich odmówić. Musimy być dzielni.
Pozdrawiam.
ps.
Tu nie miejsce na to. Pytanie mam jednak z elektryki. Przy zaciskaniu klamki ręcznego hamulca nie mam stopu. Czy jest to może jakiś powtarzający się problem NTV-ki, czy należałoby zacząć od rozebrania przy klamce styków...a potem dalej po lince >?
[ Dodano: Czw Kwi 30, 2015 23:57 ]
Zauważam, że stosowne było by sobie zrobić zdjęcie z motocyklem. Jak większość z Was. Może ładny nie jestem, nie mniej mimo, że w łatanym stroju człowiek czuje się jakoś pewniej Spróbuję więc.
Pozdrawiam.
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1791 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Maj 01, 2015 12:41
MALO napisał/a:
Zauważam, że stosowne było by sobie zrobić zdjęcie z motocyklem. Jak większość z Was. Może ładny nie jestem, nie mniej ...............
W razie wątpliwości co do urody, zawsze możesz sobie zrobić zdjęcie w kasku, a w razie poważnych wątpliwości co do urody możesz jeszcze dodatkowo opuścić blendę
pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum