kudlaty - tylko kwarce, to raczej tańsze zegarki na każdą kieszeń, a tańsze automaty nie nadają się do niczego
vagner - zamiast do zegarmistrza możesz śmignąć na pocztę i wysłać zegarki do mnie i tak będzie taniej niż u zegarmistrza w stolicy
jeśli pomysł Wam się podoba to po urlopie (wracam pod koniec lipca) przygotuje jeszcze kilka propozycji, może znajdę coś w czym można wykorzystać istniejąca tarczę (tak żeby dało się fajnie zmieścić logo bez usuwania innych oznaczeń, które już tam są) wtedy nie będzie trzeba zlecać ich produkcji a co za tym idzie będę mógł zrobić jakąś mniejszą serię... produkcja nowej tarczy opłacalna jest tak powiedzmy od 100 sztuk...
Moja Revelka jest czerwona, więc tego z czerwonymi wskazówkami biorę w ciemno .
W ogóle jeśli będą dostępne jakiekolwiek z proponowanych, to zapisuję się na listę chętnych.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
do motocykla mocowaną... hmm... pewnie znajdzie się jakiś sposób choć przyznam się że gotowego patentu nie mam, ale przeglądając forum widziałem jakie niektórzy robią cuda więc pewnie mocowanie zegarka też ktoś opracuje
pozwalam sobie odświeżyć temat a to z tego względu że zrobiliśmy pewien patent, który pozwoli mi zrobić mniejszą ilość zegarków - nawet pojedyncze sztuki.
Ma już gotowy nawet prototyp zegarka Koperta podobna do tych prezentowanych powyżej ale ciut mniejsza
W zasadzie mogę wstawić ofertę do sklepu i przyjmować zamówienia ale nie chce wchodzić nikomu w paradę dlatego proszę o info kto jest właścicielem loga żebym mógł uzyskać oficjalną zgodę na jego używanie. Myślę też, że od każdego sprzedanego w ten sposób zegarka powinienem przeznaczyć jakąś kwotę czy to na utrzymanie serwera/domeny klubowej lub na jakiś inny cel ustalony wspólnie przez forumowiczów i właściciela logotypu.
(zegarek kosztowałby ~150 zł uważam, że przekazanie 5% od każdej sprzedaży będzie bardzo na miejscu) - oczywiście wszelkie sugestie mile widziane.
PS
powyższe zdjęcie nie jest fotomontażem, do zdjęcie wykonanego prototypu /nie do sprzedaży do czasu ustalenia wszystkiego z właścicielem loga /
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Paź 16, 2013 13:39
Praca nad logo była bardzo złożona i brało w niej udział kilka osób. Niemniej już na samym początku ustaliliśmy, że tę formę loga tworzymy dla ogólnego użytku członków forum. Myślę, że jeżeli istnieje możliwość wykonania pojedynczych sztuk, to spokojnie możesz wrzucić komplet informacji do działu sprzedam.
150zł to nie jest mała cena, więc uważam, że nie głupią opcją jest, żeby mógł być wykonany w pojedynczych egzemplarzach...
A wracając do wykorzystania logo... Było by fajnie, gdyby Kermadec zajrzał i powiedział, co myśli na ten temat.
PozdRR
_________________ Pucuś
bedur Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 453 Skąd: Nidderau DE
Wysłany: Sro Paź 16, 2013 19:47
Uważam że 150 zł za zegarek który nie jest "no name" jest do przyjęcia aczkolwiek dalej to 1,5 baku paliwa
_________________ Jest tyle rzeczy które mam w dupie a codzienne dochodzą nowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum