Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 01:15
Czyli w papierach widnieje JH2, tak? Bo numery ramy motocykli produkowanych na Hiszpanię (w Hiszpanii) zaczynają się od VTM. Chciałem się jej poprzyglądać pod kontem oryginalności i tego, co ma do powiedzenia na ten temat Hondowskie EPC.
Ale o ile mnie pamięć nie myli wersje produkowane na Hiszpanię miały przy lagach pomarańczowe światła odblaskowe? Prawda to, czy mit? Swoje zdemontowałeś, czy już nie było? A może tylko w jakimś tam okresie produkcji tak było?
rzeczywiscie nr ramy jh2rc33 odprawa celna 23.01.93 w Barcelonie, przy motocyklu narazie nic nie zmienialem, zastanawiam sie nad przerobieniem jej na nakeda, czy moze lepiej pozostac z tym co jest tylko odswiezyc kolorek?
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 03:10
Na swoim miejscu zdjąłbym owiewki i spieniężył je w PL, zanim bym się wypieprzył Ale wybór należy do Ciebie. Nie każdy musi być taką ofiarą losu, jak ja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum