Wiek: 36 Dołączył: 29 Maj 2011 Posty: 22 Skąd: Kraków / Chrzanów
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 00:01
A może mi ktoś wytłumaczyć jak podpiąć ten mikroprzekaznik lub gdzie go się podpina;p
Bo mam już płytkę ze stykami nowymi
ale nie wiem czy już ja wkładać do pompki i skręcać i to gdzieś miedzy kostkę wejdzie
czy może zaczekać aż dojdzie i ja się wpina gdzieś do pompki pod ta plastikowa osłonę.
Pomógł: 16 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 674 Skąd: Wilkowyja
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 08:27
Jeśli chcesz zamontować płytkę (przekaźnik) to musisz poczekać , albo drugi raz potem rozbierać . Płytkę się montuje a właściwie wlutowuje wewnątrz obok styków . Instrukcje dostaniesz , a jeśli nie to ci wyślę . Jest potrzebne trochę przewodu , klej , lakier i lutownica .
Podepnę się pod temat,
kupiłem ten zestaw naprawczy standardowy,powiedzcie jak patrzycie z góry na ten zestaw(styki są na góże,a po prawej i lewej są te oczka do przykręcenia) to ten kabelek bez kołnierza przykręcacie do lewego oczka? a ten od kabelków od moto do prawego?
bo ja podłączyłem i nie działa jak na krótko do aku to tak stukała i ponosił się ten bolec trzpień na środku to znaczy że chyba działa?
podeślijcie zdj. jak macie podłączone kabelki przy pompie.
Dzięki za foto mam tak samo połączone i dalej nic,przewody sprawdzone i nic.Tak sobie oglądam ten zestaw i widzę że ta blaszka co jest ruchoma wypadła z tego trzpienia,na trzpienu jest taki rowek w ten rowek musi wejść ta blaszka.Te zestawy napewcze są bardzo delikatne blaszki z papieru,porarzka.Podpiołem bez tej osłonki i teraz widziałem jak odpaliłem że iskrzą te styki i paliwo w filterku,udało się!!.Można śmigać dalej!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum