Pomógł: 10 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 02:46
Kurcze, obejrzalem caly material z wyprawy Long Way Round.. Cos niesamowitego!!!
Moim zdaniem maszyny troche ciezkie jak na te mokradla, ale sami przyznali ze sie takich bagien nie spodziewali. Wspaniale motocykle! Dobrze, ze wybrali (chyba troche nieswiadomie) motocykle na wal.. Juz ja widze przy tych calych perypetiach smarowanie lancuchow, naciaganie ich lub naprawianie peknietych..
Zdjecia niesamowite, narobily strasznego smaka.. Nie moge sie doczekac wiosny
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 14:17
Szukajac roznych relacji z azjatyckich wypraw znalazlem fotorelacje z wyprawy NTV-ka do... Mongolii..
Nie wiem, moze juz to widzieliscie, bo bohater tego wyczynu wydaje sie byc bardzo znana osoba w srodowisku turystycznym, w dodatku jest Wroclawianinem!!!! Kolekcja jego wypraw jest niesamowicie bogata i ciekawa, budzi ogromny respekt i podziw.
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Opole - Gross Stein
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 00:34
Cześć.
Chciałem tam jechać już 2 lata temu. Niestety, ekipa się "posypała".
Kupiłem juz nawet licznik, przeczytałem prawie wszystko o Prypeci, Czernobylu, Oku Moskwy. Oglądałem wszystkie dostępne w sieci filmy, łącznie z ruskimi wiadomościami, reportażu o Legasovie i wiele innych.
Pomógł: 8 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 02:07
Borys dodam do tego jeszcze link z obszerną i rewelacyjną fotorelacją z tej wyprawy, te krajobrazy stepów, gór i rzek są niesamowite, pozazdrościć takiej przygody.
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 23:30
Swoja droga zafascynowala mnie wyprawa Sorocka do Transylwanii i Mongolii, a to glownie dlatego ze pojechal na NTV.. Jak sie okazuje, w takim terenie ten motorek tez daje rade, wiec nie trzeba lamentowac i od razu szukac enduro .
Czekamy na wiecej roznych filmow, fajnie sie to oglada w zimowe wieczory, robia smaka na nadchodzacy sezon...
Sladek, masz racje, Long Way Round wciaga tak, ze chce sie to kolejny raz ogladac...
Edit:
Chcialem nowego posta wkleic, ale sie nie da, wiec edytuje starego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum