CzeĹÄ! Jestem z Gorzowa Wielkopolskiego, HankÄ mam od trzech lat, kupiona dla Ĺmiechu do zarĹźniÄcia, to siÄ nie powiodĹo. Motocykl Ĺźyje po dziĹ dzieĹ, a nawet czasem coĹ mu zmodernizujÄ, wymieniÄ, lub naprawiÄ. Przebieg 99800 km (A pewnie dzisiaj wzroĹnie), wiÄc niedĹugo licznik sie przekrÄci i bÄdzie "nowa". Pozdrawiam!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
CzeĹÄ! Oj brzydkie.Niespecjalnie o niÄ dbam, bardziej od strony mechanicznej ma byÄ sprawna.
Ale dziÄkujÄ, myĹlaĹem, Ĺźe ta jaszczurka nie ma siÄ podobaÄ
Motocykl fabrycznie jest wyposaĹźony w hamulce, wiÄc musiaĹem coĹ z tym zrobic. Teraz go stawiam na przednim kole Co do klaksonĂłw, nie chciaĹo by mi siÄ tego wysyĹac, po za tym sÄ gĹoĹne-dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum