Serwus wszystkim.
Nie siedziaĹem na motorze od ... 20 lat i dziĹ kupiĹem motorek, ktĂłry zawsze mi siÄ podobaĹ
NTV Deauville 700, rocznik 2011, przebieg 25 tyĹ, pierwszy wĹaĹciciel za kwotÄ 4990 Euro ( wiem, Ĺźe duĹźo, ale zrobiÄ inspekcjÄ, nowy TUV) w kolorze srebnym.
Mam nadziejÄ, Ĺźe maszynka bÄdzie sĹuĹźyĹa, a na forum wskoczyĹem w celu pobierania wiedzy od uĹźytkownikĂłw tego sprzÄtu.
P.S. Ĺťona siÄ wĹciekĹa i nie bÄdzie seksu do koĹca roku
Pozdrawiam i wybaczcie jak na poczÄ tek bÄdÄ siÄ miotaĹ po forum, a Ĺźargonu juĹź teĹź nie uĹźywaĹem od lat naĹcie.
Witaj rĂłwieĹniku !
Chyba zapomniaĹeĹ o urabianiu
...Teraz trzeba ĹźonÄ delikatnie przewieĹÄ i bÄdzie git.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Martwi siÄ bo wie, Ĺźe motor to niebezpieczna rzecz
A i ĹmiertelnoĹÄ wysoka
Jak Ty nie zrobisz gĹupoty to kto inny CiÄ rozjedzie
Ale to nie dyskusja do powitalni .
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Siemka!
Nie spinaj siÄ, wszystko powoli okaĹźe siÄ banalne. Na razie spacerek i dobrze by byĹo zrobiÄ szkolenie techniki jazdy.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Sob Cze 10, 2017 21:58
Witaj, Kup jej ĹadnÄ kurtkÄ motocyklowÄ , zabierz w plener, i czekaj. Po burzy zawsze wychodzi sĹoĹce. Jest taka ksiÄ Ĺźka Jarka Gibasa "Motocykl po 40 tce lepszy od kochanki". Mam, czytaĹem 2 razy, bo fajna. Polecam, ...Twojej Ĺźonie
JesteĹmy z TobÄ
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Dzisiaj puĹciĹa farbÄ. Boi siÄ motocykli i zazdrosna jest, Ĺźe bÄdÄ jeĹşdziĹ bez niej. PowiedziaĹem, Ĺźe pojedziemy na urlopie do sklepu i wybierzemy Ĺadne wdzianko dla Pani i po powrocie do Niemiec delikatnie pojeĹşdzimy sobie w plener. PoszedĹem za radÄ Radzia, a i naturalnie nie zapominam o wskazĂłwkach kolegi "rzempi" trzeba pouczyÄ siÄ od poczÄ tku jazdy na maszynie.
M.MD, powiem Tobie jak to z mojÄ znajomÄ pojechaliĹmy wokóŠkomina. Jazda byĹa przy okazji woĹomiĹskiego zlotu pojazdu zabytkowych do domu dziecka w RĂłwnem. W kolumnie wiadomo powolutku i kulturka. Później wpadliĹmy na kawkÄ do wspĂłlnej koleĹźanki i wracaliĹmy przez WyszkĂłw do Serocka, w skrĂłcie prosta jak pod linijkÄ i przestrzeĹ wokoĹo. W pewnym momencie zapomniaĹem, Ĺźe mam plecaczka i zaczÄ Ĺem wyprzedzaÄ jak bym jechaĹ sam Generalnie przed Serockiem mi siÄ przypomniaĹo, Ĺźe ona tam jest ups bÄdzie krzyk... po plecach nie biĹa... pomyĹlaĹem, Ĺźe kurczowo siÄ trzymaĹa... dobra postĂłj w Serocku... zsiada, zdejmuje kask i ... uĹmiech na twarzy , opier... nie byĹo jedynie padĹo pytanie jak szybko jechaliĹmy . OdpowiedziaĹem, Ĺźe przy wyprzedzaniu nie ma czasu patrzeÄ na licznik Plecaczkowa byĹa zadowolona
ProponujÄ ĹźebyĹ siÄ dobrze wjeĹşdziĹ tak z 1000 km plus wczeĹniej wspomniane szkolenie, później myĹl o wspĂłlnej jeĹşdzie. MoĹźe instruktor wcieli siÄ w rolÄ plecaka, ĹźebyĹ poczuĹ róşnicÄ.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Nie Cze 11, 2017 21:23
M.MD, nie bÄdzie seksu do koĹca roku - powiedz Ĺźonie, Ĺźe robisz to dla urozmaicenia waszego zwiÄ zku, w ramach walki z monotoniÄ i rutynÄ . Teraz ma okazjÄ pobzykaÄ siÄ z motocyklistÄ
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum