Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 02:32 Ulubione zdjÄcia i filmy
Najlepiej o tematyce motocyklowej... Ale mogÄ byÄ wszelakie - byle tylko nie jakieĹ powaĹźne wypadki. ?mieszne, tapety i wszystko co wydaje siÄ Wam w jakiĹ sposĂłb ciekawe
Ja zacznÄ - filmik odkopany w czeluĹciach internetu... Patrzcie jak NTVkÄ da siÄ poĹoĹźyÄ w zakrÄcie i jak Ĺoi tyĹek innym motomanom
Dodam jeszcze to, bo lubiÄ takie klimaty i podziwiam tych goĹci za zaangaĹźowanie, czas, kosmicznÄ iloĹÄ wypadkĂłw, poĹwiÄcenia i umiejÄtnoĹci!
http://www.youtube.com/watch?v=eV-nvraiXXc - W tle Ĺwietna kapela Chyba jedyna Stunt 'owe DVD na jakim muzyka jest wg mnie ok! "Oddajemy siÄ swym pasjÄ bez granic, do koĹca..."
Pomógł: 2 razy Wiek: 41 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 424 Skąd: Gniezno
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 20:49
O Ĺźesz w mordÄ.... przecieĹź tak siÄ nie da
maciekmateusz [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 11:06
da sie - to tak zwana gymkhana - to jest coĹ w rodzaju zrÄcznoĹciowej jazdy pojazdem mechanicznym - samochodĂłw to teĹź dotyczy - Ken Block takÄ gymkhanÄ robi subaru wrc
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 00:18
Kumpel mojego kuzyna miaĹ takÄ akcjÄ wĹaĹnie na S1000RR, na torze... Koszt samego odpalenia motocykla (tylko, Ĺźeby silnik zagadaĹ), miaĹ wynosiÄ 17tys zĹ. Tak moĹźe siÄ skoĹczyÄ jazda, kiedy elektronika zwalnia kierowcÄ z 90% dziaĹaĹ i decyzji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum