Witam. Jestem z Warszawy i mam zamiar kupić NT700. Obecnie mam GSX750F, ale że, czterdziestka na karku i już się różnymi szlifierkami wylatałem czas na spokojne, wygodne moto. Moja Pani też zasługuje na wygodniejszą jazdę i wiecej miejsca na kosmetyki:)
Pozdrawiam.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Siema Grzechu, Ano szukam. Jakaś zmiana się przyda, jajko fajne ale tak długo to jeszcze jednego motocykla nie miałem Boję się tylko, że moc 66KM jest za mała, podobną miałem w XJocie ale była lekka i jeździłem sam. Z silnikami v też nie miałam za wiele do czynienia. Muszę podjechać na jakiś warszawski spocik i sobie oblukać porządnie ten motocykl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum