A moĹźe nie profanacja, tylko przystosowanie motocykla do pewnej niepeĹnosprawnoĹci? Gdybym ja nagle nie mĂłgĹ utrzymaÄ siÄ na jednym Ĺladzie, na pewno podjÄ Ĺ bym prĂłbÄ, aby motocykl dalej mnie woziĹ.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Nie Cze 07, 2015 11:30
Scotty_,
TeĹź uwaĹźam, Ĺźe przystosowanie choÄby dlatego iĹź wspomina o chorobie. Jednak moĹźe chciaĹ dorĂłwnaÄ Putinowi!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
WidzÄ ,Ĺźe niektĂłrym kolegom spodobaĹ siÄ ten wynalazek.
NiewÄ tpliwie jest to jakaĹ ciekawostka techniczna , ale jak dla mnie to paskudztwo .
Jak byĹem maĹy to nawet trzykoĹowa Balbinka budziĹa mojÄ odrazÄ. Teraz tez wynalazki typu harley servi car czy HONDA GL1800 TRIKE albo uchowaj CAN AM wywoĹujÄ u mnie "Fszczons"
MoĹźe to drogie modne i wygodne ale nie dla mnie.
WyjÄ tkiem jest motor z koszem ale to w koĹcu 3 osie.
Jednak nie ma co siÄ wgryzaÄ w gusta Ĺźeby potem nie wgryzaÄ siÄ sobie wzajemnie w szyje.
Jeden lubi to drugi tamto . NajwaĹźniejsze Ĺźeby mĂłc spokojnie o tym pogadaÄ
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Wto Cze 09, 2015 18:29
GhoustDragon napisał/a:
oldmotory napisał/a:
...WyjÄ tkiem jest motor z koszem ale to w koĹcu 3 osie...
Yyy... Ĺźe co
No przecieĹź sÄ trzy koĹa tzn. motocykl + kosz a kaĹźde koĹo ma niezaprzeczalnie oĹ.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
GhoustDragon, bo dwuosiowe i dwuĹladowe to sÄ puszki, a dwuosiowe trzyĹladowe nie powinny istnieÄ
Co innego trzyosiowe a dwuĹladowe...
Chyba nie pomyliĹem siÄ w matematyce, nie?
[ Dodano: Wto Cze 09, 2015 21:15 ]
MoĹźna by wysnuÄ twierdzenie matematyczne, Ĺźe jeĹźeli liczba ĹladĂłw - liczba osi >= 0 to takie pojazdy nie powinny istnieÄ.
JeĹźeli liczba ĹladĂłw - liczba osi < 0, to wszystko w porzÄ dku
JakiĹ dzisiaj zmÄczony jestem i gĹupie myĹlenie mi siÄ wĹÄ czyĹo. Jutro pewnie bÄdÄ to chciaĹ usunÄ Ä...
A tak na powaĹźnie, to bardziej wolaĹbym wĂłzek boczny niĹź trajkÄ, ale trajkÄ bym nie pogardziĹ.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum