Wysłany: Nie Maj 25, 2014 21:42 Poprawa oĹwietlenia
witam wszystkich
Mam pytanie jak najlepiej i najtaniej poprawiÄ oĹwietlenie w devilce?
JakieĹ halogeny czy wymiana ĹźarĂłwki ? Ewentualnie jakieĹ patenty razem z montaĹźem najlepiej
Czekam na propozycje i z gĂłry dziÄki
MoĹźesz zaczÄ Ä od wymiany ĹźarĂłwki na lepszÄ . Nie mĂłwiÄ tutaj o wymianie na mocniejszÄ , tylko lepszej jakoĹci, dajÄ cej wiÄcej ĹwiatĹa Ja osobiĹcie uĹźywam Osram Night Breaker Unlimited i jestem z tej ĹźarĂłwki zadowolony. Spokojnie mogÄ jÄ poleciÄ kaĹźdemu.
PodczepiÄ siÄ ze swoim pytaniem:
Czy w devilkach istnieje jakaĹ moĹźliwoĹÄ regulacji kÄ ta padania ĹwiatĹa mijania i drogowego? UĹciĹlajÄ c, wiem, Ĺźe nie ma Ĺźadnego pokrÄtĹa, czy przeĹÄ cznika, ale moĹźe jest jakiĹ mechaniczny sposĂłb, aby snop ĹwiatĹa padaĹ na asfalt a nie w niebo?
Wczoraj poczuĹem, co to znaczy jechaÄ nocÄ po omacku
JeĹli jakoĹ tego nie wyregulujÄ, to znaczy, Ĺźe ten motocykl nie nadaje siÄ do jazdy po zmierzchu.
_________________ Paramedic on board.
Trained to save your ass, not kiss it!
UĹciĹlajÄ c, wiem, Ĺźe nie ma Ĺźadnego pokrÄtĹa
PokrÄtĹo jak najbardziej jest, ba! nawet dziaĹa! Poszukaj w czaszy, z tego co pamiÄtam po lewej stronie, najlepiej jak podjedziesz pod budÄ do chiĹczyka i jego poprosisz o regulacjÄ; normalny, zdrowy chĹop moĹźe mieÄ problem Ĺźeby wsadziÄ tam grabÄ...
Crew707, nie wiem czy siÄ wybierasz na Ĺoje, ale tam tradycyjnie jest kÄ cik mechaniczny i na pewno coĹ na Twoje ĹwiatĹa poradzimy... szczegĂłlnie jak przyjedzie vagner znawca tematu, to bÄdzie szybko i bezboleĹnie a gdyby go z jakiegoĹ powodu nie byĹo, to w tyle luda damy radÄ, moĹźe tylko DeauvillkÄ bÄdzie bardziej boleÄ....
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Podczas ostatniego demontaĹźu plastikĂłw (w poszukiwaniu cholernej Ĺrubki z GPS) odkryĹem, Ĺźe pod czaszÄ znajdujÄ siÄ dwa pokrÄtĹa regulacji ĹwiateĹ. Regulator po lewej stronie kierownicy odpowiada za wysokoĹÄ ĹwiatĹa mijania, a prawy? KrÄcÄ i krÄcÄ i nic siÄ nie dzieje. Ani ze ĹwiatĹem mijania, ani z drogowym. W sumie to nie sprawdzaĹem jeszcze kierunkowskazĂłw MoĹźe ĹwiecÄ teraz na róşowo, a ja dalej krÄcÄ?
_________________ Paramedic on board.
Trained to save your ass, not kiss it!
Albo nie zauwaĹźyĹeĹ, jak dyskretnie przesuwa siÄ wierzchoĹek kÄ ta asymetrii reflektora. Ustaw sobie motocykl trochÄ dalej od Ĺciany i wtedy pokrÄÄ, moĹźe zadziaĹa.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum