Witam jestem motocyklistÄ od kiedy zaczÄ Ĺem dosiÄgaÄ do ziemi- czyli naĹcie lat temu .Pierwsza byĹa MOTORYNA ktĂłra w ostatnim etapie dostaĹa odrzutowe serce –silnik od SIMSONA. Wiele godzin i dni modernizacji oddaĹem JUNAKOWI . Zawsze ciÄ gnÄĹy mnie obudowane motocykle. Dlatego teĹź w historii moich maszyn gdy pojawiĹa siÄ JAWA 350 TS zostaĹa obudowana policyjnÄ peĹnÄ owiewkÄ i posiadaĹa 3kufry. DziĹ JeĹźdĹźÄ Turystykiem HONDA Pan European.
Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 15:16
CzeĹÄ, napisz co CiÄ skĹoniĹo Ĺźeby tu zawitaÄ?
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
rafka [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 15:47
szukam NTV Revere a kto moĹźe lepiej znaÄ ich zalety i wady jak nie ich uĹźytkownicy.
Przy okazji mam pytanie czy ktoĹ z szanownego grona FORUM mĂłgĹby zobaczyÄ znaleziony egzemplarz w Krakowie a dokĹadnie Kocmyrzowie (7km od Krakowa) Mam kawaĹek i organizacjÄ wyjazdu wiec byĹbym wdziÄczny gdyby ktoĹ wczeĹniej mĂłgĹ zobaczyÄ czy warto siÄ tam wybraÄ. MoĹźna oczywiĹcie powiedzieÄ Ĺźe w moim imieniu oglÄ dacie sprzÄt. Napiszcie proszÄ na PW lub MAILA. LiczÄ na WaszÄ pomoc
Ja jestem obecnie maĹo mobilny, Ĺźeby sie zapuĹciÄ za KrakĂłw. Motocykl musze przywieĹşÄ z Gorlic. To jest ok 100km od Krakowa. Mam nadziejÄ, Ĺźe za dwa tygodnie uda siÄ to zrobiÄ, a wtedy chÄtnie pojadÄ oglÄ dnÄ Ä to monstrum co jest w Kocmyrzowie.
Kolejna kwestia, Ĺźe sam zaczynam teraz 2 sezon i nie wiem czy jestem na tyle kompetentny, Ĺźeby jechaÄ na oglÄdziny w czyimĹ imieniu :/ Mi siÄ tam wszystkie motocykle podobajÄ , a swojego wiele przed zakupem nie oglÄ daĹem. Poprostu pojechaĹem i kupiĹem, a później mechanik miaĹ sporo roboty, Ĺźeby mĂłj motocykl nadawaĹ siÄ do bezpiecznej jazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum