Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 61 Skąd: Wyszków
Wysłany: Sob Maj 19, 2012 20:40 Dobry wieczĂłr
Witam wszystkich forumowiczĂłw
PragnÄ doĹÄ czyÄ do miĹoĹnikĂłw hondy deauville. Prawda jest taka, Ĺźe prawko na motocykl mam od 10 lat, a dopiero teraz mam moĹźliwoĹÄ zakupu tak dĹugo oczekiwanego moto.
Bardzo proszÄ o ocenÄ ( wstÄpnÄ ) http://allegro.pl/honda-d...2359324633.html
CzeĹÄ tomaszek! Od strony technicznej za wyjÄ tkiem ogĂłlnych danych technicznych na podstawie samego zdjÄcia nikt Tobie przecieĹź nic nie napisze! Dobrze abyĹ ustaliĹ co trzeba w moto sprawdziÄ w momencie kupna i porĂłwnaĹ ze stanem motocykla "na Ĺźywo". Te informacje sÄ w innych miejscach forum. Pozdrawiam!
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 61 Skąd: Wyszków
Wysłany: Sob Maj 19, 2012 23:06
Owszem trochÄ Ĺşle napisaĹem, czasami na podstawie zdjÄcia forumowicze piszÄ , Ĺźe niektĂłre czÄĹci zamontowane do motocykla nie zgadzajÄ siÄ do podanego rocznik itp,co moĹźe, ale nie musi Ĺźe moto myĹ skĹadany po np glebie
_________________ Nie żałujmy, że sezon się skończył, Ciszmy się tym, że możemy jeździć w kolejnym
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 01:46
CzeĹÄ!
Co do tej konkretnej aukcji, to faktycznie ciÄĹźko cokolwiek wywnioskowaÄ, oprĂłcz tego, Ĺźe motocykl jest zadbany i czysty. ZdjÄcia nie przedstawiajÄ zupeĹnie niczego poza dodatkami.
CzyniÄ c obowiÄ zki Moderatora napominam:
Nie zakĹadaj bliĹşniaczo brzmiÄ cych tematĂłw w kilku róşnych miejscach, bo to siÄ nazywa robienie chlewu.
Co do samego tematu Deauville'a... ChÄtnie bym pomĂłgĹ, ale dopiero wĂłwczas, gdy bÄdziesz siÄ rozglÄ daĹ za NTV. NT przeĹwietliÄ nie potrafiÄ... Wydaje mi siÄ, Ĺźe napisĂłw HONDA na wiekach kufrĂłw fabrycznie nie byĹo, tylna opona jest pĹaska, Ĺruby i nakrÄtki w obudowie kardana sÄ zdecydowanie zbyt zaĹniedziaĹe w stosunku do reszty motocykla.
Pomógł: 23 razy Wiek: 48 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 22:35
MyĹlÄ, Ĺźe Killu jest w stanie napisaÄ najwiÄcej z nas. Ta wyglÄ da fajnie, tylko nazwa firmy nie pasuje mi do tej patriotycznej flagi. Jak Ntv prosto jeĹşdzi i nie stuka, to znaczy, Ĺźe jest ok Dobrze, Ĺźe jest kolejny maniak z Mazowsza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum