Na imie mam Krzysztof, wiosen dopiero 36
Pochodzę z okolic OLSZTYNA, obecnie jezdze na CBF 1000 (tzn, teraz juz na kolkach od listopada), ale ewidetnie natura moja jest blizsza do DEAUVILLE, i dlatego na przyszly sezon w planach zmiana na ta piekna maszyne.
Przed CBF-ka byl Transalp 650, i ten silnik mnie urzekł )
Odrazu, zapytam jest ktos z okolic z NT 700 ??, aby można bylo sie przymierzyć ??
yacey
Wiem, ze dziwne sie to wydaje, przesiadka z CBF-ki na NT, ale rzedówka to nie moje klimaty, zawsze byly V-ki: VF750F, Transalp.
CBF-ka jak dla mnie jest za szybka, a zona i dziecko zobowiazuje.
Twoja NT to ta w bordowym kolorze ? Wlasnie taka mi chodzi po glowie, kolor i przebieg
Czemu sprzedajesz, jeśli można spytac ?
Ostatnio zmieniony przez Sadzio Sro Lis 23, 2011 06:55, w całości zmieniany 1 raz
yacey
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 22:13
Tak to ta. Mialy byc dalekie trasy, ale nic z tego nie wyszlo. Wiesz, ja juz mam mocno siwe wlosy i troche zdrowie mi wysiadlo. Powrocilem do motocykla o duzym wspolczynniku lansu, czyli XVS 1300. (Tu nie powinienem glosno o tym mowic, ze Honde zdradzilem )
PS
Jak bys chcial cos wiecej wiedziec o mojej NT, to na PW prosze.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 22:15
Witam Cię Sadzio.
Jacuś zmienił stajnię bo stwierdził, że nic niema przy niej do roboty, nawet łańcucha nie trzeba naciągać . Devcia Jego z symbolicznym przebiegiem tylko jak salon Yamahy ma ją w rozliczeniu to zaraz wywindują cenę pod chmury.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum