Wysłany: Pią Sie 26, 2011 20:15 Nowy z opolszczyzny na NTV650:]
Czesc!
Mieszkam jakies 30km na wschod od Opola. Jestem starszym czlowiekiem (prawo jazdy zrobione rok przed pelnoletnoscia - a bylo to prawie 16 lat temu:)
Dwa tygodnie temu kupilem swoj PIERWSZY motocykl (wiadomojaki, rocznik 1997).
Zaczelo sie od tego, ze kolega z pracy dal mi sie karnac ze dwa miesiace temu swoja SV650 - no i sie zarazilem.
Przed ta przejazdzka ostani raz jezdzilem motorem wlasnie na egzaminie na prawko (wykonalem wtedy kilka osemek jakas wsk-ą, czy czyms takim:).
Po przejechaniu sie wspomniana SV-ka postanowilem, ze kupuje motocykl do nauki jazdy. Jako, ze mialem niegdys przyjemnosc poznac Waszego forumowego Kamila (i jego seledynową NTV-ke:) to wybor byl dosc oczywisty (choc nie ukrywam, ze rozwazalem CB i diverkę, a nawet GS-a).
Potem bylo juz z gorki;] Dwa miesiace molestowania KILLA w temacie pomocy przy wyborze odpowiedniego egzemplarza - i w koncu zakup sprzetu (w nawiasie mowiac sprzedajacy to czolowy polski zawodnik i propagator "Gymkhany").
Jak na razie z zakupu jestem bardzo zadowolony. Z kazdym dniem nabieram pewnosci, a maszyna staje sie coraz bardziej oswojona. Na chwile obecna staram sie nie przekraczac 120km/h (choc zdarzylo mi sie juz pedzic 160:) i z duza pokora i ostroznoscia pokonuje czasoprzestrzen.
W TYM watku pare fotek mojego sprzetu. Zapraszam:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum