Witam szukam dla siebie pierwszego poważnego motocykla. Wyznacznikiem było dla mnie bezawaryjność i prostota obsługi lub prawie ze bezobsługowy wiec wyszło ze motocykl musi mieć kardan następne co to dźwięk za nic nie chciałem mieć szlifierki a wiec po wielu poszukiwaniach w końcu trafiłem na Hondę NTV motocykl ten ma dźwięk piękny. Motocykl od razu mi się spodobał wiec zacząłem przeglądać wszystkie możliwe artykuły i tak trafiłem na to forum. Musze nadmienić ze wcześniej miałem Hondę Shadow 125 prawie wszyscy w rodzinie maja chopery lub cruisery wiec ciężko przekonać ojca do jakiegokolwiek innego motocykla według niego wszystkie to ścigacze. Pokazałem mu NTV i spodobał mu się wiec to już sukces wcześniej chciałem go przekonać do CB 500. Moja prośba do użytkowników tego forum: proszę pomóżcie mi ocenić motocykle z akcji które będę wstawiał. Pewnym jest ze będę miał Hondę NTV teraz tylko muszę znaleźć odpowiednia i będę szczęśliwym użytkownikiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum