Witam wszystkich zgromadzonych.
Właśnie rozglądam się za jakimś moto i wpadłem na NTV w swoim mieście.
W grę wchodzi jeszcze CB500, będę musiał znaleźć jakieś porównanie tych bajków.
Wg mnie kolega musi wziąć pod uwagę ciężar Devi. To nie jest moto dla chucherka z przykrótkimi nóżkami. Fakt, że po rozpędzeniu do 10km/h traci ze 40kg, lecz pozostaje jeszcze kwestia ogarnięcia gdy moto stoi albo się toczy. Trzeba mieć trochę krzepy. Wiadomo, Devi = większy szacun.
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 09:42
Ja też polecałbym NTV, choć i CB 500 to bardzo udany, niezawodny i bezawaryjny model; jednak po stronie NTV jest więcej zalet (tak jak koledzy wymienili wyżej).
Co do wyboru pomiędzy NTV a Deauville, to już sprawa indywidualnych upodobań. Jeden woli nakedy (choćby ja), drugi obudowańce. Zaletą Devilki jest młodszy rocznik, ale też przez to wcale nie jest bardziej bezawaryjna, a cena wyższa. Widzę, że poczciwe NTV 650 powoli "kończą się" - jest ich coraz mniej na rynku, teraz w ofercie przeważają Devilki - to normalne, czas robi swoje...
Wygląda jednak na to, że moja NTV ma u mnie dożywocie...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Witam witam;
Co do wyboru to nie ma o czym mówić bo to oczywiste ze NTV :)
Mnie jednak zainteresowała ta Łomża , mamy juz kolegę z Warki, przydałby sie jeszcze okocim i żywiec i zlot będzie ciekawy :)
Powodzenia w zakupach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum