Wysłany: Pon Lip 27, 2009 22:11 Miło mi Was powitać!
Witam wszystkich na forum. Miałam dziś bardzo miłą przygodę - jadąc mają świeżutko nabytą ntv-ką na skrzyżowaniu świetlnym podjechał kolega na podobnym moto i miło mnie przywitał. Jadąc dalej wspólnie rozmawialiśmy(można tak to nazwać-bo wiele słów nie dosłyszałam;))) i w ten sposób dowiedziałam się o tym forum. Pozdrawiam serdecznie Kolegę z opolskiej jezdni;) oraz wszystkich motonitów:))[/b]
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 00:42
Miło mi Kolegę powitać jako pierwszy.
Teraz z Opola na zlot już będzie jechało trzy NTV-ki
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 17:25
To ja byłem Sytuacja doprawdy zabawna Wjeżdżam do miasta i widzę w oddali znajomy motocykl... Myślę sobie: SUPER!!! Kolejna NTV w okolicy! Czym prędzej zjechałem z zamierzonej trasy celem zapoznania się z motocyklistom! Gdy podjechałem bliżej okazało się, że nie jest to motocyklista, a motocyklistka W związku z czym, tym radośniej było mi zaprosić na nasze forum dyskusyjna, ponieważ kobiet dosiadających NTV za kierownicą niestety jakoś u nas brak! Wymiana kilku zdań dotyczących zaproszenia na forum i wróciłem na "swoją" trasę, żeby dojechać na umówione wcześniej spotkanie. Przechodząc do sedna tematu:
Witam serdecznie nową forumowiczkę Sorry, za mój wydech bez wkładki - jest rzeczywiście nieco głośny... Kumpel na światłach gasi mi silnik, jak chce pogadać i wie, że trochę postoimy
Wyboru dokonałaś świetnego! Z NTV na pewno będziesz zadowolona
Tak, czy inaczej witam na pokładzie! Szerokości, przyczepności i niewysychającego zbiornika paliwa!
Jeżeli przygotowujesz się do egzaminu - z chęcią mogę się z Tobą przejechać po Opolu, żeby pokazać Ci trasy egzaminacyjne
W okolicy jeżdżą jeszcze dwie niezrzeszone Hondy NTV 650 (zielona i czarna)... Chyba przygotuję sobie żółte karteczki z zaproszeniem na forum i przykleję je na zbiornik paliwa, albo zegary Jakoś nie mogę trafić na te motocykle, kiedy ktoś przy nich siedzi...
Dziękuję za takie cieplutkie przyjęcie mnie do tak zacnego grona. Wstyd sie przyznac, ale prawko na moto mam jakieś 3 lata - jeździłam z motocyklistami z Bydzi i to oni mnie wprowadzali w tajniki jazdy- tylko praktyki miałam mało:((, bo od 2 lat nie mieszam już w Bydzi... no ale teraz pora to nadrobić = szczegół ze na zakrentach jadę jak paralityk:P, ale jakoś się powoli przyzwyczjam - moto jest świetne!!! w zakupie pomógł mi kolega Timon- moim zdaniem wybitny znawca tematu. Zaraz po zakupie wsiadłam za sprawą w/w kolegi na moto i jechałam spod Kalisza, w Opolu byliśmy dopiero o 1 w nocy- przez lasy 40 km/h:D
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 00:39
Jeszcze raz witam Cie Koleżanko i przepraszam za nie wybaczalną gafę, że nie zwróciłem uwagi na tom, ze Jesteś Przedstawicielką ładniejszej części ludzkości. Usprawiedliwienie mam tylko jedno, że mam kocoł w firmie i pracuję po 16 godzin.
Pozdrowionka i myślę, że teraz Dołączysz do nas na zlocik.
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 00:41
Timon, to rzeczywiście kumaty gościu! Sam jeździ Deauville... O ile znowu nie przesiadł się na VFR... Taki użytkownik jak On sporo mógłby nam pomóc w kwestiach technicznych
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 23:13
No ja jestem za Kiedy masz czas... Może jakaś grupka się znajdzie... Jeżeli coś, to motocykliści z opolezone spotykają się w czwartki koło Dziada, około godziny 20... Ale jazda z nimi, to prawdziwy terror miasta.
Inną opcją jest także pub Garaż
To Ty jechałaś dzisiaj przez Dąbrowę około 18, może 19?
To nie ja = dziś tylko podjechałam na Wiejską w Opolu. Spotkanko można wymyśleć np. w sobote jakoś wieczorkiem i jasna rzecz, że każdy kto chce i ma czas jest zaproszony;) Do Garażu muszę kiedyś się wybrać, no i te spotkania czwartkowe też są ciekawą propozycją. Aha! Kolego Waldku - praca wszystko tłumaczy;))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum