pikonrad napisał/a: |
Z ostatnio odkrytych patentów jestem w fazie testowania ręcznika z Decathlonu. Ręcznik zwija się w małe zawiniątko, a po rozłożeniu to pełnowymiarowy ręcznik kąpielowy. |
Christo napisał/a: |
Zawsze wkładałem kaski do kufra centralnego, ale przecież podczas dłuższego wypadu będzie on zajęty przez inne rzeczy. |
oldmotory napisał/a: |
Mam nadzieję ze komuś przydadzą się te obrazki z życia codziennego! |
Torba napisał/a: |
Jednocześnie dobrze działa na wyobraźnię i powoduje to że w przypadku zjazdu gdzie na jaki parking odruchowo wybiera się kwartał przeznaczony dla TIR-ów. Wtedy jakoś z manewrowaniem jest w miarę OK chociaż bywa ciasno [...] |
JI walisz on line jakie moneygram. No bo nic innego zrobić nie można. |
......A te dupogodziny 600 kilosów to ile wypada? Bo mnie się zdaje jakoś tak że delikatne bardzo macie tyłki Nie żebym się tam czepiał czy cóś, albo chwalił. Bo mnie dupogodziny dają się zauważyć dopiero po jakich 1600-1800 kilometrów, znaczy będzie jakie 15-16 godzin......
........Czy ktoś pobił mojego rekorda w długości trasy dojazdowej na Łoje? Ile to tam wyszło nie pamiętam. Coś ze 2200 kilosów czy jakoś tak |
stator napisał/a: |
Takie "odgrzewanie kotleta", nie powinno być karalne !
Bardzo fajny pomysł ! Mnie się podoba ! |
oldmotory napisał/a: |
Tak wiem! ....Juz przyznałem sobie złotą łopatę, ale może to kogoś zaciekawi
http://mmotoracks.com/pro...t650v-deauville |
Cytat: |
mrok31337 napisał/a: |
Bo są tacy ludzie, co cenią sobie nocleg w hotelu z 1000000000000000000000000 * a nie takim co ma 3* czy 5* tylko |
Karol CB 500 napisał/a: | ||
Ale ja pisałem o hotelu "bezgwiazdkowym". Rezerwuję z reguły przez booking, (mam tam 10% zniżek), albo patrzę na promocje np. "weekend dla par" czy "weekend dla zakochanych". Wtedy jest naprawdę niedrogo i aż nieraz się zastanawialiśmy jak oni na tym wychodzą. Akurat teraz patrzyłem na noclegi w Rydze (Łotwa) w lipcu 2019 roku i w centrum Rygi hotel dla 2 osób ze śniadaniem w cenie 139 zł (opinia z booking 8,2 na podstawie 1600 ocen). Na jakiego groma mi kupować cały ekwipunek i targać namiot, żeby na jedną noc go rozstawiać? No chyba, że ktoś jedzie na czuja przez całą Europę bez żadnych rezerwacji i myśli rozbijać namiot gdzieś na dziko, z tym, że różni ludzie bywają na tym łez padole i ja bałbym się jadąc we dwójkę tak "mieszkać". Aaaaale to moje skromne zdanie tylko |
mrok31337 napisał/a: |
Chodzi mi o to, że ludzie często świadomie wybierają namiot, nocleg na jakimś polu pod gołym niebem czy na jakiejś plaży, nie z braku pieniędzy tylko dla tego, że to lubią. |