pikonrad napisał/a: |
Z ostatnio odkrytych patentów jestem w fazie testowania ręcznika z Decathlonu. Ręcznik zwija się w małe zawiniątko, a po rozłożeniu to pełnowymiarowy ręcznik kąpielowy. |
Christo napisał/a: |
Zawsze wkładałem kaski do kufra centralnego, ale przecież podczas dłuższego wypadu będzie on zajęty przez inne rzeczy. |
oldmotory napisał/a: |
Mam nadzieję ze komuś przydadzą się te obrazki z życia codziennego! |
Torba napisał/a: |
Jednocześnie dobrze działa na wyobraźnię i powoduje to że w przypadku zjazdu gdzie na jaki parking odruchowo wybiera się kwartał przeznaczony dla TIR-ów. Wtedy jakoś z manewrowaniem jest w miarę OK chociaż bywa ciasno ![]() |
JI walisz on line jakie moneygram. No bo nic innego zrobić nie można. |
......A te dupogodziny ![]() ![]() ........Czy ktoś pobił mojego rekorda w długości trasy dojazdowej na Łoje? Ile to tam wyszło nie pamiętam. Coś ze 2200 kilosów czy jakoś tak |
stator napisał/a: |
Takie "odgrzewanie kotleta", nie powinno być karalne !
Bardzo fajny pomysł ! Mnie się podoba ! |
oldmotory napisał/a: |
Tak wiem! ....Juz przyznałem sobie złotą łopatę, ale może to kogoś zaciekawi ![]() http://mmotoracks.com/pro...t650v-deauville |
Cytat: |
mrok31337 napisał/a: |
Bo są tacy ludzie, co cenią sobie nocleg w hotelu z 1000000000000000000000000 * a nie takim co ma 3* czy 5* tylko ![]() |
Karol CB 500 napisał/a: | ||
Ale ja pisałem o hotelu "bezgwiazdkowym". Rezerwuję z reguły przez booking, (mam tam 10% zniżek), albo patrzę na promocje np. "weekend dla par" czy "weekend dla zakochanych". Wtedy jest naprawdę niedrogo i aż nieraz się zastanawialiśmy jak oni na tym wychodzą. Akurat teraz patrzyłem na noclegi w Rydze (Łotwa) w lipcu 2019 roku i w centrum Rygi hotel dla 2 osób ze śniadaniem w cenie 139 zł (opinia z booking 8,2 na podstawie 1600 ocen). Na jakiego groma mi kupować cały ekwipunek i targać namiot, żeby na jedną noc go rozstawiać? No chyba, że ktoś jedzie na czuja przez całą Europę bez żadnych rezerwacji i myśli rozbijać namiot gdzieś na dziko, z tym, że różni ludzie bywają na tym łez padole i ja bałbym się jadąc we dwójkę tak "mieszkać". Aaaaale to moje skromne zdanie tylko ![]() |
mrok31337 napisał/a: |
Chodzi mi o to, że ludzie często świadomie wybierają namiot, nocleg na jakimś polu pod gołym niebem czy na jakiejś plaży, nie z braku pieniędzy tylko dla tego, że to lubią. |