Toma311 napisał/a: |
Jednakowoż wyświetlając Waszą mapę (z g. 9:40, czyli na bieżąco) powinno w Szczecinie świecić słońce, a ja tutaj na miejscu widzę niebo przykryte chmurami w 99%. Chyba, że coś źle obsługuję... |
kudlaty napisał/a: |
A pada coś z tych chmur?? |
Toma311 napisał/a: |
kudlaty, a gdzie najbliżej Sz-na krzyżaki mają swojego radara? I czy obejmują swoimi nasz kraj, czy korzystają z naszych? |
Cytat: |
Mac'u, a przeczytaj mojego postunia z g. 10:14 Widzisz podobieństwa? |
WetherOnlina chyba nie wykorzystuje obecnie danych z naszych radarów, ale przez jedną z "mądrych" ustaw nie wykluczone że będą to robić :-/ |
Radziu77 napisał/a: |
A ja wyłażę na balkon, patrzę na niebo, drapię się po brzuszku i mówię: ch... najwyżej zmoknę, a co polatam, to moje. LwG |
Jacek_M napisał/a: |
ttp://meteo.org.pl/radary
Tu coś podobnego, animacja jest fajna. |
Radziu77 napisał/a: |
Apatrzę na niebo, drapię się po brzuszku i mówię: ch... najwyżej zmoknę, a co polatam, to moje. LwG |
sgtcop13 napisał/a: |
Niestety dla mnie jazda motocyklem przy temperaturach w okolicach 30 stopni to już masakra. |
Puzon napisał/a: |
kudlaty, zmiany jak widze na plus Pamiętajcie to co powiedział Wojtek, że jak są chmury ale takie co z nich nie pada to radary pokazują czyste niebo, czyli można zapie...lać Trzymta się i życzę słoneczka. LwG |
Bombardier Asch napisał/a: |
<miasto>.infometeo.pl np.: http://warszawa.infometeo.pl |
sgtcop13 napisał/a: |
Nie każdy lubi jak się mu od upału białko w jajkach ścina |
Mogę wówczas zdecydować czy cisnąć dalej czy może poczekać 30-50 minut aż przestanie żabami sypać. |
(...)czekam aż przestanie padać. na radarze bardzo dobrze to widać i żadne prognoza tego nie zastąpi. |
PeterP napisał/a: |
krótkie gatki t-shirt i sandały |
mrok31337 napisał/a: |
Od mroczków proszę się odczepić |