Ansobi napisał/a: |
Taka skarbnica wiedzy o naszych motorkach powinna być symbolicznie płatna ... każdy może wpłacić parę złotych na działalność forum. Tam mi się wydaje ..... Podajcie numer konta. A może zrobić konta premium dla chętnych ? |
Skorpionwr napisał/a: |
Popieram.
Jak Bóg da zdrowie i możliwość zorganizowania 14 spotkania to zrobię kalkulację taką aby zostało po parę złotych od osoby. Jak się pomnoży przez powiedzmy 50 osób to będzie pewnie parę stówek. |
Cytat: |
A może zrobić konta premium dla chętnych ?
|
mrok31337 napisał/a: |
Koszt roczny domeny to 60-120pln
Podniesiesz "ceny" Łojów o 10pln za usera i będzie kasy na 5 lat |
Robert Ozy napisał/a: |
Skorpionwr, popieram w całej rozciągłości. Przyjdą Łoje, będzie ściepa |
sladek napisał/a: |
Joł, kopę lat
To mi udało się "podkraść"/uratować forum od Kermadeca. Jest u mnie i jest bezpieczne, żadne ściepy nie są potrzebne. Proponuje też certyfikat SSL aby w końcu forum miało HTTPS:) Całe szczęście że BRT czuwał i dzięki jego wysiłkowi udało się odratować pliki. Dzięki BRT! |
mrok31337 napisał/a: |
Czy da się coś zrobić, żeby nie wylogowywało mnie z forum co 5min? |
Scotty_ napisał/a: |
U mnie Chrome też traci logowanie. Daj znać, jak znajdziesz rozwiązanie. |
Cytat: |
Długość Sesji [ sekundy ]
Aktualizacja informacji o obecności użytkownika na forum jest zmieniana co 60 sekund, natomiast po przekroczeniu czasu nieobecności na forum przekraczającego tą wartość z prawej strony, dopisywana jest kolejna wizyta użytkownika i zostaje wyzerowany czas obecności użytkownika na forum. Sugerowana wartość: 300-1500 sekund (5-25 minut) |
izywec napisał/a: |
Ciok,
Powiadam CI : marudzisz ! |
Ciok napisał/a: |
Sprawdziłem i w Mozilli mnie po jakimś czasie wylogowuje a w Operze nie.
Na marginesie długo jeszcze mamy czytać i wróciliśmy? Ci, co chcieli, już chyba przeczytali ? Może coś radośniejszego? |
mrok31337 napisał/a: | ||
A mnie w operze wylogowuje |