Forum Honda NTV

Powitalnia - GLIWICE WITAJĄ

BADYL - Nie Paź 30, 2016 09:51
: Temat postu: GLIWICE WITAJĄ
CZEŚć MAM NA IMIę ADAM.
OD MAJA POSIADAM CZERWONĄ 700 Z KTóRA W SIERPNIU ZROBILIŚMY CAŁA POLSKę WZDŁUŻ GRANIC :grin:

POZDRAWIAM I LwG
lońka - Nie Paź 30, 2016 11:38
:
Powitać!
Kobrzak - Nie Paź 30, 2016 14:44
:
Cześć!
stator - Nie Paź 30, 2016 14:57
:
Witamy z Trójmiasta!
oldmotory - Nie Paź 30, 2016 17:29
:
Witaj! :wink:
Skorpionwr - Nie Paź 30, 2016 18:02
:
Witam.
Gryf - Nie Paź 30, 2016 18:21
:
Część!
PSzydlowski - Pon Paź 31, 2016 08:25
:
Witaj i LwG :)
Damian_NTV - Pon Paź 31, 2016 10:59
:
Witaj!
rzempi - Sro Lis 02, 2016 19:54
:
Siemka !
BADYL napisał/a:
W SIERPNIU ZROBILIŚMY CAŁA POLSKę WZDŁUŻ GRANIC

To co dalej? Zagramanica?
Ja mam przejechaną północ i południe. Coś jeszcze sobie zostawiłem...
kudlaty - Sro Lis 02, 2016 20:14
:
Cześć :-)
slavkc - Pią Lis 11, 2016 19:03
:
Witam w "końcówce sezonu", ale cóż 2017 przed nami i oby było kiedy pośmigać bezpiecznie :) Czołem i LwG . Napisz coś o trasie jaką zrobiłeś.
Nomad_FH - Pon Lis 14, 2016 12:17
:
Powitać :)
Z Gliwic to i do Chudowa blisko, a Devilek tam niewiele się widuje :D
hanys - Pon Lis 14, 2016 22:42
:
Cześć Badyl. Hanys z podrudzkiej wiochy sie kłania.

Nomad.. widuje sie niewiele bo i coraz bardziej Chudów traci na znaczeniu jak wynika z moich i moich znajomych obserwacji... to raz
Ja tam mam w d*** niewybredne komentarze które słyszałem na temat mojego chińskiego pierdzipeda ale przyznam że słyszałem na własne uszy jak grupka stałych bywalców skorupy (skóry,frędzle,chusty i te sprawy..) zrobiła sobie głośny polew ze srebrnej Devillki i jego kierowcy...
Ten na bank już się tam nie zjawi...
Nomad_FH - Wto Lis 15, 2016 03:29
:
Jeśli to ten o krórym myślę, to po nim to spływa :D on w roku robi tyle km po całej europie, co oni przez całe życie nie zrobią :D
A cóż - na towarzystwo się nic nie poradzi, jedyne co można to niektórych ignorować. Byłem devilką na kilku zlotach i sporych imprezach w tym zakończeniu sezonu w Twin Pigs i z dziwnym zachowaniem na jej widok się nie spotkałem - również i ze strony armatury ;)
hanys - Wto Lis 15, 2016 17:03
:
bo jak wszędzie są ludzie,klami i parapety :)
mi tam zwisało co ludzie sobie mówią czy myslą na temat mojego chinczyka więc dwa razy zwisać mi będzie jak usiąde na Devilkę. czy to bedzie Chudów czy każde inne miejsce. :)
adik37 - Nie Lis 20, 2016 19:01
:
witam. na poczatku powitam sąsiada z Gliwic jak masz ochote polatać z nami na spokojnie nie na ile fabryka to napisz na priv to się dogadamy.
A teraz temat CHUDóW.
Ja osobiście jeżdze tam może nie zbyt często z racji grafiku głównie w czwartki , ale jak to mównią dup... nie urywa .Natomiast jest to tania alternatywa odskoczni na chwilę z monotonni życia codziennego i wspólnie jest chwila czasu przy ciasteczku ,kawie i Warce cytrynowej na obmyslenie ciekawej trasy na weekend przy dzwiękach w tle maszyn innych.Niespotkałem się z krytyką na temat mojej Hani ,bo i nowa nie jest ,ale dbam jak o własne dziecko a parkuję zazwyczaj zaraz przy barze .Znam też osobiście kilku innych włascicieli Devi z okolic , którzy też tam bywają i nikt mi się nie skarżył . Każdy ma taki motocykl na jaki go Może stać a Może taki mu się podoba choć stac go na dużo droższy i ja tu nie chciałbym o gustach innych się wypowiadać. Uważam ,że droga jest dla wszystkich jej uczesników a opinie innych wysłucham i wyciągam z nich to co chcę , a nie zasmiecam sobię głowy duperelami .pozdawiam LwG