Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam 1

Ireneusz - Sob Mar 12, 2016 15:06
: Temat postu: Witam 1
Witam serdecznie wszystkich uzytkowników forum.Mam na imie Ireneusz, od 3 marca jestem posiadaczem NT 700 VA 2006r.Po 6-ciu latach ujeżdżania Suzuki VX 800 ,stwierdziłem,że czas na zmiany.Po długich przemyśleniach i obserwacjach wybór padł na Hondę Deauville,mam nadzieję, że był to dobry wybór.

Pozdrawiam :smile:
Sim - Sob Mar 12, 2016 15:13
:
Czołem!
Też mam nadzieję, że to był dobry wybór.
Pochwal się co Ci się udało kupić i gdzie - może też już go oglądaliśmy na portalach ogłoszeniowych.
szyszkowiecki - Sob Mar 12, 2016 16:18
:
Lewa w Górę!
mirek308 - Sob Mar 12, 2016 18:09
:
Cześć !
Mariano - Sob Mar 12, 2016 18:35
:
Witaj
Kobrzak - Sob Mar 12, 2016 21:24
:
Cześć :) a jeśli mogę spytać co czego się boicie? :P raczej nie awarii :D

Chyba, że chodzi o to że zawiedziecie się, że nie da się tym jeździć bo to w ogóle nie idzie, taki dziadkowóz itd :wink:
oldmotory - Sob Mar 12, 2016 22:36
:
Witaj! :wink:
izywec - Nie Mar 13, 2016 00:19
:
Witaj i szczęśliwie ganiaj!
Sim - Nie Mar 13, 2016 09:33
:
Kobrzak napisał/a:
Cześć :) a jeśli mogę spytać co czego się boicie? :P raczej nie awarii :D

Chyba, że chodzi o to że zawiedziecie się, że nie da się tym jeździć bo to w ogóle nie idzie, taki dziadkowóz itd :wink:

Kobrzak, w dobrym temacie napisałeś?
GregorS - Nie Mar 13, 2016 10:01
:
Siema
rzempi - Nie Mar 13, 2016 14:49
:
Siemka ! :cool:
Zachęcam do wpisu w temacie:
http://hondantv.pl/forum/...ighlight=#98756

Kobrzak napisał/a:

już nie narzekaj ostatni spod świateł nie jesteś...
adik37 - Nie Mar 13, 2016 18:20
:
witam nowego forumowicza!!!. myśle ,że sie nie zawiedziesz wyborem, a jeśli mogę się wypowiedzieć wszystko kwestia czego się szuka? szybkości i prostych zakerętów, oraz wolnych łóżek na OIOM-ie ,czy poprostu robić to co się lubi i przy okazjii widzieć co mnie mijało podczas przejażdzki ( krajobraz) ze prędkością spacerową 100-120km\h przy okazji zapakowania swoich gratów do kufrów, podczas postoju masz ręce wolne.jeśli chodzi o moją Hanie jestem bardzo zadowolony a kolegów na innych maszynach całą powagą pozdrawiam i jadę dalej.poprostu każdy ma swój wybór i ja go toleruję i niechę z nimi na drodzę się scigać tylko miło spędzić czas.pozdrawiam LwG
Grzechu - Nie Mar 13, 2016 18:32
:
Witam! :)

VX 800 to był kiedyś obiekt moich westchnień... :smile:
Rotmistrz - Nie Mar 13, 2016 19:38
:
Witam.
Kobrzak - Nie Mar 13, 2016 20:07
:
W dobrym temacie napisałem, ciekawi mnie czego się po prostu boicie w naszych motocyklach. Zastanawiałem się, czy ew awarii devilowych, czy może że w Waszych maszynach wyjdzie coś nie tak, czy może po prostu motocykl nie spełni oczekiwań w nim położonych. Żadnych złośliwości z mojej strony, po prostu tyle słyszałem o moim motocklu niemiłych rzeczy, że zastanawiam się czy może Wy też tak macie :(
Grzech - Nie Mar 13, 2016 20:47
:
Witaj na forum.
kudlaty - Nie Mar 13, 2016 20:53
:
Cześć ;-)
rzempi - Nie Mar 13, 2016 21:30
:
Kobrzak napisał/a:
W dobrym temacie napisałem, ciekawi mnie czego się po prostu boicie w naszych motocyklach. Zastanawiałem się, czy ew awarii devilowych, czy może że w Waszych maszynach wyjdzie coś nie tak, czy może po prostu motocykl nie spełni oczekiwań w nim położonych. Żadnych złośliwości z mojej strony, po prostu tyle słyszałem o moim motocklu niemiłych rzeczy, że zastanawiam się czy może Wy też tak macie :(

Awarie? Jakie awarie? Oprócz tych na własne życzenie nie miałem żadnej, nawet żarówka się nie spaliła. Jedynie co bym zmienił to dołożyłbym szósty bieg. Na autobanie dałoby to ok 130 km/h w spacerowym zakresie obrotów. Obecnie zachorowałem na CBF 1000, ale jeszcze nie dojrzałem do niego, np. taki :mrgreen:
Kobrzak - Pon Mar 14, 2016 00:13
:
E tam rzempi daj spokój, gdzie będziesz devile na jakiegoś tam cbfa zmieniał :mrgreen:
Sim - Pon Mar 14, 2016 09:01
:
Ja jeśli bym miał zamieniać, to tylko na większego turystyka typu ST1300, ale z drugiej strony przeciskać się codziennie przez miasto wolę NT700, więc powinienem mieć i jedną i drugą :)
Kobrzak - Pon Mar 14, 2016 12:26
:
O też bym tak chciał :D ale znowu jak miałbym kupować drugi sprzęt to byłaby to klasyczna ntv :D po to, żeby w upały brać wiatr na klate a nie na owiewki :mrgreen:
Sim - Pon Mar 14, 2016 13:18
:
Niektórzy faktycznie chcą czuć wiatr we włosach i przez to albo celowo prują sobie spodnie albo przynajmniej psują suwak.

Nawiązując do innego tematu - najprościej - można kupić sobie spodnie firmy SECA. :D
rzempi - Pon Mar 14, 2016 19:41
:
Kobrzak napisał/a:
E tam rzempi daj spokój, gdzie będziesz devile na jakiegoś tam cbfa zmieniał :mrgreen:

Marzenia mieć trzeba...
Generalnie się rozpisaliśmy adekwatnie co do tematu... :mrgreen:
Kobrzak - Pon Mar 14, 2016 22:22
:
Sim napisał/a:
można kupić sobie spodnie firmy SECA.

miałem, glebe zaliczyłem i dobrze, że "tylko" około 60 miałem bo z kurtki niewiele zostało na plecach, spodnie też popruły się ostro także nigdy więcej :D

rzempi napisał/a:
Marzenia mieć trzeba...

No weź, to co zmienisz a potem sam będę w okolicy jedyny Devile miał, nie podoba mi się to :D

rzempi napisał/a:
Generalnie się rozpisaliśmy adekwatnie co do tematu...

oj tam, oj tam :mrgreen:
rzempi - Pon Mar 14, 2016 22:52
:
Kobrzak napisał/a:
No weź, to co zmienisz a potem sam będę w okolicy jedyny Devile miał, nie podoba mi się to :D

wpadły mi do głowy 2 pomysły:
1. do mojej devi zamontować silnik cbf'a :twisted:
2. obaj zmieniamy moto na ten sam model :mrgreen:

obie opcje pojechane...

na ten sezon jest dobrze jak jest :cool:
Kobrzak - Sro Mar 16, 2016 00:11
:
rzempi napisał/a:
2. obaj zmieniamy moto na ten sam model

Ja mojej Devili za nic nie zmienię przynajmniej przez parę ładnych lat :P Daje sobie minimum 5.