Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam z pomorskiego

Blackbird - Czw Sie 20, 2015 13:12
: Temat postu: Witam z pomorskiego
Witam wszystkich.

Piszę do was z okolic Nowego Dworu Gdańskiego, a zarejestrowałem się gdyż powoli zaczynam rozglądać się za NTVką.Być może coś z tego wyjdzie,a być może nie ;P
W każdym razie pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Kobrzak - Czw Sie 20, 2015 13:24
:
Cześć!
mrok31337 - Czw Sie 20, 2015 13:35
:
Cześć
kudlaty - Czw Sie 20, 2015 13:43
:
Cześć :-)
Karol CB 500 - Czw Sie 20, 2015 13:50
: Temat postu: Re: Witam z pomorskiego
Blackbird napisał/a:
Witam wszystkich.

Piszę do was z okolic Nowego Dworu Gdańskiego, a zarejestrowałem się gdyż powoli zaczynam rozglądać się za NTVką.Być może coś z tego wyjdzie,a być może nie ;P

Witaj.
Jeśli nie szukasz 2,5 sek. do setki, prędkości 220 km/h a jeździsz trochę turystycznie, oczekujesz od moto wygody, bezpieczeństwa i niezawodności .... to bądź pewny, że jeśli "coś z tego wyjdzie" to nie będziesz żałował :)
szyszkowiecki - Czw Sie 20, 2015 14:26
:
Lewa w Górę!
tAboon - Czw Sie 20, 2015 14:44
:
LwG :cool:
Blackbird - Czw Sie 20, 2015 17:15
Karol CB 500 napisał/a:
Blackbird napisał/a:
Witam wszystkich.

Witaj.
Jeśli nie szukasz 2,5 sek. do setki, prędkości 220 km/h a jeździsz trochę turystycznie, oczekujesz od moto wygody, bezpieczeństwa i niezawodności .... to bądź pewny, że jeśli "coś z tego wyjdzie" to nie będziesz żałował :)

2.5 sek. do setki to by mi zostawił brązowy pas na bieliźnie :razz: Nie mam zapędów do sportowej jazdy,czasem lubiałem odkręcić ale z reguły poruszałem się w trybie na emeryta.Właśnie ta niezawodność i wygoda i V2 mnie przekonują najbardziej.Problem polega na tym,że znalezienie NTV w rejonie graniczy z cudem,a jak się coś trafi to wychodzi szybko,że kompletna padlina :wink: Pożyjemy zobaczymy.

Pozdrawiam.
PiotrM - Czw Sie 20, 2015 17:52
:
Witam
adamg24 - Czw Sie 20, 2015 20:07
:
witaj, życzę Ci osiągnięcia celu, później to już sama frajda !!!
Karol CB 500 - Czw Sie 20, 2015 22:36
Blackbird napisał/a:

2.5 sek. do setki to by mi zostawił brązowy pas na bieliźnie :razz: Nie mam zapędów do sportowej jazdy,czasem lubiałem odkręcić ale z reguły poruszałem się w trybie na emeryta.Właśnie ta niezawodność i wygoda i V2 mnie przekonują najbardziej.Problem polega na tym,że znalezienie NTV w rejonie graniczy z cudem,a jak się coś trafi to wychodzi szybko,że kompletna padlina :wink: Pożyjemy zobaczymy.
Pozdrawiam.

Szkoda, że już teraz nie mogę podjąć decyzji o sprzedaży swojej NTV-ki. Do mnie masz i daleko i blisko bo ok. 350 km. Tyle, że na dzień dzisiejszy nie wiem czy będę miał dołożyć do 700-ki czy jeszcze sezon zostanie w rodzinie 650-ka.
Blackbird - Pią Sie 21, 2015 08:02
Karol CB 500 napisał/a:
Blackbird napisał/a:

Pozdrawiam.

Szkoda, że już teraz nie mogę podjąć decyzji o sprzedaży swojej NTV-ki. Do mnie masz i daleko i blisko bo ok. 350 km. Tyle, że na dzień dzisiejszy nie wiem czy będę miał dołożyć do 700-ki czy jeszcze sezon zostanie w rodzinie 650-ka.

Spoko,ja raczej w tym roku i tak nie dam rady kupić motocykla.Nastawiam się raczej na przyszły rok.

Pozdrawiam.
mrok31337 - Pią Sie 21, 2015 08:24
:
Blackbird, szukasz Reverki, czy Deauville?
Blackbird - Pią Sie 21, 2015 10:21
:
mrok31337 napisał/a:
Blackbird, szukasz Reverki, czy Deauville?

Reverki oczywiście,zapomniałem dodać na wstępie.Deauville jakoś do mnie nie przemawia.
mrok31337 - Pią Sie 21, 2015 10:56
:
Blackbird, to ja swoją sprzedaję.
Karol CB 500 - Pią Sie 21, 2015 11:18
:
Blackbird napisał/a:

Reverki oczywiście,zapomniałem dodać na wstępie.Deauville jakoś do mnie nie przemawia.

Aaaaaa, to ja mam Deauville :)
Puzon - Nie Sie 23, 2015 12:56
:
Witaj :mrgreen:
adamdive - Pon Sie 24, 2015 14:31
:
hejo i powodzenia
rzempi - Pon Sie 24, 2015 20:12
:
Siemka! :cool:
Scotty_ - Wto Wrz 01, 2015 00:23
:
Witaj we właściwym miejscu.

mrok ma piękną czerwoną Reverkę (najładniejszy kolor i najszybszy). Gdybym miał na zbyciu trochę grosza to bym ją brał :wink: