Powitalnia - Witam wszystkich adzioch - Sob Kwi 21, 2012 14:10 : Temat postu: Witam wszystkich
Witam wszystkich, właśnie od wczoraj stałem się posiadaczem kat.A
mam zamiar zakupić honde NTV 650 mam nadzieje że pomożecie mi
w zakupach a także dobraniu sprzętu do możliwości moich finansowych
na forum zaprosił mnie SławekK jak i zaraził motocyklami jakies trzy lata
temu za co serdecznie mu dziękuje i pozdrawiam walus - Sob Kwi 21, 2012 16:56 :
Witam kolegę no jak SŁAWEKK zarazi to na wieki amen LWG. greno - Sob Kwi 21, 2012 18:21 :
Powitać! Kurde sam prezes Cię wprowadza? No no! adzioch - Sob Kwi 21, 2012 18:47 :
ze ja nie wiedział ,że Sławek to prezes , a to ci heca, Pan Prezes mnie nawet odwiedził w dniu zdania przeze mnie egzaminu walus - Nie Kwi 22, 2012 09:58 :
To dopiero impra się za kręciła w końcu było co oblewać . kudlaty - Nie Kwi 22, 2012 11:00 :
Witaj SławekK - Nie Kwi 22, 2012 17:54 :
Witaj adzioch!
Że ja prezes to się też dzisiaj dowiedziałem, cóż życie zainteresowany zawsze na końcu się dowiaduje Ale w woli ścisłości! Niczemu, a już tym bardziej Nikomu nie prezesuje no chyba, że jakąś promocję w robocie załapałem przez weekend
Adrian pomożemy! W wyborze moto, ciuchów, akcesoriów i dziewczyny też , a i jazdę próbna w gratisie wykonać możemy A jak już moto kupisz to i oblać pomożemy bo tutejsi motocykliści to dobre chłopaki są bedur - Nie Kwi 22, 2012 18:10 :
SławekK napisał/a:
bo tutejsi motocykliści to dobre chłopaki są
... i napić się lubią
Powitać kolegę i powodzenia w rozwijaniu motocyklizmu. endriu - Nie Kwi 22, 2012 18:13 :
Witaj, życzę udanego zkupu i radości z jazdy. yacey - Nie Kwi 22, 2012 18:52 :
Witam, pozdrawiam Killu - Nie Kwi 22, 2012 20:39 :
Witam na pokładzie! Skorpionwr - Nie Kwi 22, 2012 20:42 :
Witanko. DorDaw - Nie Kwi 22, 2012 21:19 :
SławekK napisał/a:
i dziewczyny też , a i jazdę próbna w gratisie wykonać możemy
Powitać kolegę i od razu takie deklaracje oj nie znałem kolegi ,,,,, z tej strony haidi - Nie Kwi 22, 2012 21:51 : adzioch, siema! Miło było poznać dzisiaj SławekK - Pon Kwi 23, 2012 05:19 :
Jak to zdanie z kontekstu wybrane może wiele zmieniać pappuu - Pon Kwi 23, 2012 07:00 : adzioch Witaj, szkoda że NTV troche za mała jak na Twoje gabaryty bo motocykl na poczatek wysmienity. Padre - Pon Kwi 23, 2012 08:42 :
Witaj adzioch miło było poznac nowego pozytywnie zakręconego motonite pierwsze przymiarki zrobiłeś więc wiesz na czym stoisz jak znajdziesz jakąś NTV-ke daj znac na forum na pewno wataha się zbierze i pomorze pomęczyc sprzedającego Jacenty - Pon Kwi 23, 2012 12:49 : Temat postu: Witam
Witam i pozdrawiam - ponoć pora niezbyt na kupno motocykla, ale powodzenia i cierpliwości. Moto radzę kupować na końcu - ja tak zrobiłem i nie narzekam (najpierw były wdzianka, buty, kask, rękawice). markali - Pon Kwi 23, 2012 13:45 :
Cześć! Parabiker - Pon Kwi 23, 2012 15:42 :
Witaj i dużo przyjemności z jazdy życzę. LWG adzioch - Pon Kwi 23, 2012 21:40 :
wlasnie tak zamierzm , kask , rekawice,buty , pozniej spodnie i kurtka, no Slawekk mam nadzieje ze nierzucasz słów na wiatr ,a że dobre chlopaki odrazu było łatwo poznać co do ntv , to wieksza niz cb500 o ktorej na poczatku myslałem to jakos napewno znajde sobie na niej miejsce znajdę, a zanim do zakupu moto dojdzie to jeszcze troche minie . dziekuje za miłe przywitanie mam nadzieje ,że jak najszybciej uda mi się być kierownikiem na kolejnej wyprawie a nie plecakiem ot co gdyby ktoś z Was słysząło jakiiejs ntvce na która warto zwrócić uwage to prosze też o info. a własnie narazie przegladam strone scigaczkropkapl i z tamtd czerpe wiedzę o ciuchach , możecie podać namiary na jakieś lepsze strony czy tematy na forum gdzie znajde np kask do 500 integralny ..ktory sensowny, rekawice do 200 ktore sensowne...buty ktore sensowne stosunek cena jakosc itp bo przegladam wszedzie rozpisane duzo przykladow ale niekoniecznie aktualnych na ten sezon. albo gdzie szukac i kiedy dobrych promocji etc . wybaczcie świeżakowi no ale pytac kogoś muszę;) pappuu - Pon Kwi 23, 2012 21:51 :
Adrian, z ciuchami to jest czasami duży problem. Musisz jeździć po sklepach i przymierzać.
Czasamni można kupić coś taniej za granicą. Ja tak kupiłem kurtkę taniej o prawie 500zł, ale wcześniej sprawdziłem fason i rozmiar.
Z butami i rekawicami tez może być problem jeśli szukasz czegoś konkretnego . W sklepach stacjonarnych towaru jest mało i wiekszość jest na zamówienie.
Potrzeba duzo cierpliwości i samozaparcia żeby kupic coś porzadnego w dobrych pieniądzach.
Niestety każdą rzecz musisz przymierzyć, bo potem jazda w niedopasowanych ubraniach to żadna przyjemność.
Mimo wszystko zyczę owocnych poszukiwań i udanych zakupów adzioch - Pon Kwi 23, 2012 22:29 :
bede cos kombinowal powoli , mam nadzieje ze nie zajmie to dwóch lat tylko jednak krocej . sitars - Wto Kwi 24, 2012 20:35 :
Witaj. andrut78 - Pią Kwi 27, 2012 10:19 :
Witaj wśród swoich gelorad - Sob Kwi 28, 2012 07:40 :
Cześć Kolego