Powitalnia - Witam z okolic Warszawy D4M14N - Wto Sty 03, 2012 23:59 : Temat postu: Witam z okolic Warszawy
Damian od 88 z pod w-wy (Zielonka). Z wykształcenia (jejku strasznie długa nazwa) mechanik-komputerowego wspomagania projektowania CAD/CAM/CAE, na wykończeniu student ekonomii. Zawodowo urzędnik z zamiłowania vektorowy grafik reklamy i większości dupereli które macie w ręku i widzicie w około.
Prawko (na moto) od roku przygód z motocyklami nie miałem ale lubię czasem pozapier@#$%! z tond też pomysł na jednoślad (samochód już nie wystarcza). Chcę kupić jakąś hanie (bo mają świetną opinie) a że z glebami się liczę przewiduje coś tupu naked - moto prosty w obsłudze, bezawaryjny mało elementów które mogły by się połamać, niezły stosunek ceny do jakości i mała strata wartości. A także ładny choć to już kwestia gustu.
Nie będę ukrywał że głównie po to się tu zarejestrowałem - chcę kupić sprawdzony sprzęt o którym wy wiecie najwięcej. Szczegółowo określę się w odpowiednim dziale giełdy a już teraz
Jak chcesz pozapierd@lać, to nie szukaj ideału, bo go szkoda. Gleby będą, bo być muszą. Zaopatrz się zatem w gmole naszego forumowego kolegi. Wielokrotnie testowałem osobiście i z czystym sumieniem polecam. Ponadto dobrze się ubierz.
Kolejna, podstawowa sprawa. Chcesz zapierdzielać - jedź na tor. Nie ma lepszego miejsca.
PozdRR kudlaty - Sro Sty 04, 2012 08:33 :
Czol(gi)em Parabiker - Sro Sty 04, 2012 10:36 :
Cześć:) Wiele radości z jazdy życzę i ostrożności podczas tego zapierdzielania choć na początku radzę mimo wszystko troszke wolniej. Wiem wiem, to kusi ale uwierz, że wyjdzie Ci to na zdrowie. Powodzenia emzet16 - Sro Sty 04, 2012 10:40 :
Witam. Borys - Sro Sty 04, 2012 10:42 :
Witam!
No proszę, jak nam się kolega konkretnie przedstawił i sprecyzował preferencje!
Skoro na moto nie jeździłeś, to NTV-ka będzie dla Ciebie na prawdę "demonem prędkości", a przy okazji spełnia wszystkie wymienione przez Ciebie pożądane cechy .. Zamiast wiecznie grzebać, naprawiać i naciągać łańcuch będziesz się uczył jeździć! A z konkretnym zap#@#$%laniem to tak jak Killu napisał, tylko tor.
Witamy na Forum! walus - Sro Sty 04, 2012 17:30 :
Witam na forum . Skorpionwr - Sro Sty 04, 2012 21:21 :
Witam Kolegę. sitars - Czw Sty 05, 2012 10:44 :
Czołem. pappuu - Czw Sty 05, 2012 15:20 :
Witaj!!
Zycze jak najmniej gleb, pomino ze to naked to tez przy glebie bedzie troche roboty i kosztów. ARTURO - Czw Sty 05, 2012 19:16 :
Cześć , życzę zadowolenia z motocykl-owania a o glebach to tylko myśl ale nie wykonuj jozjag - Pią Sty 06, 2012 20:25 :
Cześć manius - Sob Sty 07, 2012 18:09 :
Witam kolegę,lecz z tym zapierd..... to trzeba uważać. DorDaw - Wto Sty 10, 2012 10:19 :
Witaj kolego , na razie życzę wolnego zap..... ! Tak jak koledzy pisali " Glebę zaliczysz , pytanie tylko kiedy" jahol - Nie Sty 15, 2012 02:50 :
Witaj
Parabiker napisał/a:
...na początku radzę mimo wszystko troszke wolniej. Wiem wiem, to kusi ale uwierz, że wyjdzie Ci to na zdrowie.
Swiete slowa, a ...
... po pierwszej glebie sam zwolnisz markali - Nie Sty 15, 2012 13:32 :
Witaj! Jak najmniej tych gleb!