Forum Honda NTV

Powitalnia - Hej

twe - Pią Maj 13, 2011 12:37
: Temat postu: Hej
Witam wszystkich użytkowników forum. Nazywam się Bartek, mam 30 lat i szukam czegoś na pierwsze moto. Na sprzęt mam ok. 7000 zł. Moje zainteresowanie wzbudzają Yamaha xj, Transalp, TDM i ostatnio właśnie NTV. Moto ma służyć do jazdy wokół komina, ale również do bliższych i dalszych wypadów. Szukam sprawdzonego pojazdu z Warszawy lub bliskich okolic.
Na co dzień pracuję w księgarni, więc przyda mi się odrobina adrenaliny.
Pozdrawiam brać forumową.
Stefano - Pią Maj 13, 2011 13:03
:
Witaj! Szukaj Ntv kolego, gorąco polecam te niezawodne motocykle. Nadają się i do bliskich i dalszych przejażdżek :wink:
kermadec - Pią Maj 13, 2011 14:18
:
Witaj na forum :) .
Skorpionwr - Pią Maj 13, 2011 16:09
:
Witam.
kudlaty - Pią Maj 13, 2011 17:15
:
Czesc i udanego polowania (na NTV-e oczywiscie :wink: )
Miramar - Pią Maj 13, 2011 21:41
:
Witaj ! :smile:
walus - Pią Maj 13, 2011 23:20
:
Witam kolegę. :mrgreen:
gordon110 - Nie Maj 15, 2011 10:24
: Temat postu: Re: Hej
twe napisał/a:
Moje zainteresowanie wzbudzają Yamaha xj, Transalp, TDM i ostatnio właśnie NTV.

Witaj na forum.

Wiesz o tym że wybór jest tylko jeden ?!

gordon
Parabiker - Pon Maj 16, 2011 12:09
:
Witam;
Za 7 tys na pewno znajdziesz ładną NTV a jak dobrze poszukasz to może nawet Devi. Innych nawet nie biorę pod uwagę. Poza tym wymienione yamaszki to rzędówki a tych nie lubię:) Co do Transalpa to hmmm zalezy jakie drogi masz wokół tego komina bo jesli szutry to może faktycznie byłby to dobry wybór. Jednak ile można jeżdzić po wertepach?
Powodzenia w poszukiwaniach oczywiście NTV
twe - Pon Maj 16, 2011 20:47
:
Dzięki za miłe powitanie. W sumie spodziewałem się, że będziecie mnie przekonywać do NTV;)
Rozglądam się. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. I tutaj pytanie do forumowiczów z Warszawy: Jest chętny, co by ocenić stan moto z Pragi Północ lub z Tarchomina? Sam, niestety, mam marne pojęcie.

Wklejam 2 linki do maszyn, którymi jestem zainteresowany:

http://moto.allegro.pl/ho...1610002133.html

http://moto.allegro.pl/ho...1615660343.html
sgtcop13 - Pon Maj 16, 2011 21:49
:
Witaj na forum.

Na temat powyższych ofert nie będę się wypowiadał, bo nie jestem wielkim znawcą. Jednak ta czarna jakoś mi "nie leży".
Pozdrawiam
plaqoo - Wto Maj 17, 2011 10:12
:
Witam i udanych poszukiwań życzę !!!
jahol - Pią Maj 20, 2011 02:51
:
Witaj.
Z ta adrenalina to ostroznie jesli to ma byc Twoje pierwsze moto :wink:
SławekK - Pią Maj 20, 2011 06:05
:
Witaj!
Troszkę cierpliwości, wytrwałości i odrobina szczęścia i na pewno ładną NTV wyhaczysz ;)
Jak wgłębisz się w forumowe treści to będziesz wiedział dlaczego NTV będzie optymalnym i jedynym słusznym wyborem ;)
twe - Pią Maj 20, 2011 18:16
:
Największym problemem jest dość ubogi rynek NTV-ek. Chyba, że ja źle szukam. Niestety, ograniczyłem się do Warszawy, bo uważam, że za tak małe pieniądze nie ma co wypuszczać się gdzieś dalej, ponieważ kilka podróży znacznie uszczupli mój budżet. Nie mówię, że nie pojadę po moto kilkaset km, ale musiałoby być pewne. A wiadomo, jak to dziś jest.
Właściwie wybór ograniczam już do NTV, XJ i Transalp. Na korzyść NTV przemawia kardan. XJ - jest ich trochę na rynku. Niestety, jak szybko się pojawiają, to równie szybko znikają. Transalp - myślę, że to moto jest docelowe.

jahol napisał/a:
Witaj.
Z ta adrenalina to ostroznie jesli to ma byc Twoje pierwsze moto :wink:

to taka pozytywna adrenalina. Mam już swoje lata i szajba raczej mi nie grozi;)

SławekK napisał/a:
Witaj!
Troszkę cierpliwości, wytrwałości i odrobina szczęścia i na pewno ładną NTV wyhaczysz ;)

z tą cierpliwością to najgorzej, bo ładna pogoda itp. Ale spokojnie, nie napalam się.

PS Aha, jeszcze jedna rzecz. Patrząc po ogłoszeniach i ilości NTV, nie spodziewałem się tak bogatego w treści forum. Naprawdę można się tu wiele dowiedzieć. Chyba, że się mylę i motocykli jest dużo, ale są tak dobre, że właściciele nie chcą się ich pozbywać.
sitars - Pon Cze 06, 2011 21:42
:
Czołem
DorDaw - Pon Cze 06, 2011 23:54
:
Witam kolegę , jak postępy w zakupie :?:
Bez zapalenia :twisted:
ARTURO 72 - Wto Cze 07, 2011 09:06
:
Witaj
ARTURO - Wto Cze 07, 2011 19:11
:
Witam wśród NTVkowców
twe - Wto Cze 07, 2011 22:19
:
Dziękuję za miłe powitanie. Moto zakupione. Jednak zdecydowałem się na XJ 600, którą trafiłem w niezłej cenie i w dobrym stanie. Przyznam, że jestem bardzo zadowolony.
Na forum będę jednak zaglądał, ponieważ znalazłem tu wiele ciekawych informacji. Poza tym wciąż moją uwagę przykuwa Deauville, więc kto wie co wydarzy się w przyszłości. Niestety, na ten moment nie było mnie na nią stać.

lewa w górę i do zobaczenia na trasie

PS Wiem, wiem, będę Was wspominał podczas smarowania łańcucha.
kudlaty - Wto Cze 07, 2011 23:43
:
twe napisał/a:
PS Wiem, wiem, będę Was wspominał podczas smarowania łańcucha.

Ja sie z tego ciesze. Oznacza to ze bedziesz nas czestow wspominal :razz:
Ale najwazniejsze ze masz juz jednoslad i bedziesz sie cieszyla jazda na nim. Dla mnie nie ma znaczenia czym kto jezdzi. Jesli jest dobra osoba moze jezdzic taczka :mrgreen:
Pozdro
Killu - Pią Cze 10, 2011 19:25
:
Witam i szerokości na szlaku życzę! Oby XJa służyła jak najlepiej!
jurbassteck - Sob Lip 09, 2011 15:23
:
Cześć :)
mariov8 - Nie Sie 07, 2011 12:19
:
Witam witam !!!! :wink: