Forum Honda NTV
Powitalnia - Witam wszystkich z Kielc
prodzyn - Sro Lut 10, 2010 13:08
: Temat postu: Witam wszystkich z Kielc
Witam,
Mam na imię Paweł. Od czerwca 2009 jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy Deauville 650 z roku 2002 z dużymi kuframi bocznymi w kolorze czerwonym. Nie zamienię go na inny motocykl nigdy. Walory przewozowe i wygoda dla kręgosłupa - bezcenne. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Paweł
Borys - Sro Lut 10, 2010 13:34
:
Witamy!
Oooo co za wspaniala deklaracja, to sie ceni! W takim razie od razu zapraszamy do dyskusji w temacie:
http://www.ntv.fora.pl/og...zie-po,624.html
P.S. Jak juz nabierzesz uprawnien prosimy o fotki:
-Devi i jeszcze jedno z wyeksponowanymi duzymi kuframi (na wage zlota)
-Twoje
-Kochanki (tradycyjnie juz i wprosze sie nie wykrecac
)
Pozdrawiam!
yacey - Sro Lut 10, 2010 19:29
:
Witam
Gregory - Sro Lut 10, 2010 19:38
:
Czołem!
sgtcop13 - Sro Lut 10, 2010 20:44
:
Witaj
Nigdy nie mów "nigdy". Chociaż w tym akurat przypadku możesz mieć rację
pitervx - Sro Lut 10, 2010 21:27
:
Witam i wyglada na to, że masz taki model którego będę poszukiwał
Pozdrawiam
BartekOpole - Sro Lut 10, 2010 21:38
:
Cześć witam z odległego Opola i pozdrawiam kolejnego posiadacza Devi. Nie wiem czy wiesz ale na forum trwa nieustanna (choć nikt się do tego nie chce przyznać) konkurencja jakich motocykli jest więcej
Powoli wychodzimy na prowadzenie
mariov8 - Sro Lut 10, 2010 22:10
:
Witam kolege Wielkopolska sie kłania!!!
Pozdrawiam
prodzyn - Sro Lut 10, 2010 23:42
:
Wybrałem ten egzemplarz właśnie o duże kufry. Choć były egzemplarze z małymi i dużymi dodatkowo, ale stan techniczny motocykla nie pozwolił na ich zakup. Póki co kupiłem go z przebiegiem 13100km, i zrobiłem niecałe 5 tys. km. W tym sezonie pare przeróbek będzie. Pochwalę się fotką, jak to wygląda gdy poskładam wszytko w całość.
PLAN:
Opony Pilot Road2 (już są), intercom przewodowy (12V) dla kierowcy i pasażera z funkcja telefonu, podłaczenia GPS, mp3 i CB (wtyczka sterująca), podkowa SW-MOTECH 12V QUICK LOCK plus torba na zbiornik z zasilaniem 12V, kufer SHAD 46 (już zamocowany), przeróbka siedzenia na niższe z nowym obszyciem antypoślizgowym (nie wiem czy w Rybniku bo czas oczekiwania na realizację w chwili obecnej 2 miesiące), może jakieś granie, poklejenie i przemalowanie przedniej owiewki po wypadku i nową osłonę na lewy gmol.
Ale to zobaczymy później.
Killu - Czw Lut 11, 2010 00:01
:
Serdecznie witam na pokładzie!
Chyba zrobię ankietę co do tych NTV i NT
Skorpionwr - Czw Lut 11, 2010 00:05
:
Witam. Pełnego baku i czystych winkli.
prodzyn - Czw Lut 11, 2010 00:34
:
Pierwszy szlif i ratunek przed kraksą był. Na szczęście dzięki gmolom, dużym kufrom i lusterku lewemu jestem cały, a NTVce tylko owiewka przednia nie wytrzymała i pękła w jednym miejscu. Kufry całe gmol przetarty i przestroga na całe życie...
Będzie dobrze. Grunt to się przełamać
Killu - Czw Lut 11, 2010 01:14
:
Grunt to podstawa, jak mawia jeden z moich kolegów jak za dużo wypije
Najważniejsze, że Ty jesteś cały!
Nie ma takiej siły, która zniszczy to, co w Nas!!!
prodzyn - Czw Lut 11, 2010 20:49
:
spełniam życzenie BORYSa:)
To ja z NTVką i dużymi kuframi.
A to drugie cacko, do szusowania po mieście... i pracy.
Dokładna fotka dużych kufrów wieczorem...
Borys - Czw Lut 11, 2010 21:29
:
Piekne zdjecia, w tych okolicznosciach przyrody
.
Dziekuje, jestem usatysfakcjonowany (kurde co za glupie, trudne i dlugie slowo
).
Jak sie Devcia spisuje? Kurcze, czuje ze przy najblizszym zlocie umecze ktoregos z kolegow, zeby dal mi sie przejechac kawalek Devilka
.
Killu - Czw Lut 11, 2010 21:45
:
No, no... Czerwona Devilka bardzo ładnie się prezentuje... Tylko dlaczego żadnych kobiet na zdjęciach niema?
Borys - Czw Lut 11, 2010 22:16
:
Killu Ty łapserdaku
BartekOpole - Czw Lut 11, 2010 23:00
:
Też choruję na maxi skutera. Miał być Burger 650 ale jest Devi. Zobaczymy w przyszłości, czas pokaże. Czasami chciało by się mieć więcej niż można. PZDR. Niektórzy jak widać mają
PZDR!
prodzyn - Pią Lut 12, 2010 00:54
:
Hehe, zaczynałem od skuterów, potem przeszedłem przez maxi i pojawił się Devil. Lubie podróżowanie turystyczne i Devilka się do tego idealnie nadaje. Skuter ma krótki zasięg, za częste tankowania w trasie, denerwujące. I wcale nie jest lekki. Teraz skutera przekazałem bratu. Niech jeździ i się cieszy. Ja jednak wole Devila.
Dla zainteresowanych jeszcze 2 fotki kufrów.
Killu - Pią Lut 12, 2010 13:55
:
Dewi z wielkimi kuframi z tyłu wygląda jak bombowiec
A tak w ogóle, to tą pierwszą fotkę widzę w tegorocznym konkursie na najlepszą fotkę i w kalendarzu
I bez wykrętów!
prodzyn - Pią Lut 12, 2010 14:26
:
Nie widze przeszkód
Borys - Pią Lut 12, 2010 16:49
:
Slodka ta Twoja Devi z bombkami
. My chlopcy lubimy takie wydatne ksztalty:P
Radzio81 - Sob Lut 13, 2010 17:09
:
Cześć i do zobaczenia w trasie
ogniki - Nie Lut 14, 2010 00:19
:
Cześć
mateo - Nie Lut 14, 2010 12:23
:
Witam krajana, świętokrzyskie rośnie w siłę, jak tak dalej pójdzie to prześcigniemy grupę opolską
Devi ładnie się prezentuje, pozdrawiam.
SławekK - Pon Lut 15, 2010 14:28
:
Witam