Forum Honda NTV
Ogólne - Boże Narodzenie 2009
yacey - Wto Gru 22, 2009 12:05
: Temat postu: Boże Narodzenie 2009
Życzę wszystkim aby umieli odnaleźć radość i wzajemny szacunek, aby w życiu udawało się dokonywać tylko dobrych i mądrych wyborów.
A poza tym szerokości, przyczepności i pełnego baku
yacey
Killu - Wto Gru 22, 2009 12:27
:
Ja również życzę wszystkim wesołych i pogodnych ?wiąt. Żeby te ?więta pozwoliły na odrobinkę refleksji nad sobą, życiem, rodziną i żeby były czasem, który da nam prawidłowe odpowiedzi na wszystkie zadane przez nas pytania! Żeby te święta były wyjątkowe pod każdym względem! Żeby nadchodzący Nowy Sezon zaskoczył nas całym ogromem wspaniałych moto-wojaży bez psikusów i niemiłych niespodzianek! Żeby asfalt na każdym z winklów kleił się sam do Waszych opon pozwalając na pochyły rodem z motogp ^^ Żeby wydarzył się cud i kierwocy wreszcie zaczęli Was zauważać.
A na koniec... Życzę Wam wszystkiego tego, czego sami sobie życzycie, bo to chyba najtrafniejsze życzenia.
♥»________$$
♥»_______$__$
♥»______$____$
♥»_____$__♥♥__$
♥»______$_♥♥_$__________$$
♥»________♥♥___________$__$
♥»_____$$$$$$$$$______$____$
♥»_____$_______$_____$__♥♥__$
♥»_____$_______$$_____$_♥♥_$
♥»_____$______$__$______♥♥
♥»_____$_____$____$__$$$$$$$
♥»_____$____$__♥♥__$_$_____$
♥»_____$_____$_♥♥_$__$_____$
♥»_____$_______♥♥____$_____$
♥»_____$___$$$$$$$$$_$_____$
♥»___§§$___$_______$_$_____$$§§
♥»§§§§§$___$_______$_$_____$§§§§
♥»_§§§§$___$_______$_$$$$$$§§§
♥»___§§$$$$$_______$§§§§§§§§§
♥»_____§§§§$_______$§§§§§§§§
♥»___§§§§§§$$$$$$$$$§§§§§§§§§
♥»_§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
♥»§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
♥»_________§§§§§§§§§§§§
♥»___________§§§§§§§§
♥»_____________§§§§§
♥»______________§§§
♥»_______________§
Skorpionwr - Wto Gru 22, 2009 23:49
:
Ja również dołączam się do życzeń.
Wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń, dużo nakręconych kilometrów bez żadnych przygód.
kusy - Sro Gru 23, 2009 00:17
:
I ja chciałbym życzyć wszystkim pogodnych świąt Bożego Narodzenia, udanego sylwestra, rychłego nadejścia wiosny oraz tyle samo powrotów do domu co wyjazdów.
SzrotRider - Sro Gru 23, 2009 14:10
:
Spokojnych, rodzinnych Wesołych ?wiąt i udanego Sylwestra. A w Nowym Roku 2010 szczęścia, pomyślności, pogody przez cały sezon i wszystkiego dobrego!
vasiliy - Sro Gru 23, 2009 14:38
:
Życzę Wam radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia motocyklowych marzeń w 2010r!
sgtcop13 - Sro Gru 23, 2009 20:54
:
Życzę wszystkim szczęścia i zdrowia na nadchodzące ?więta i Nowy Rok. Jak się ma jedno i drugie - to ma się wszystko.
Podpisuję się obiema rękami pod życzeniami szanownych powyższych poprzedników .
Bob - Sro Gru 23, 2009 21:21
:
Ode mnie również najlepsze życzenia z okazji ?wiąt. Aby były one radosne, spędzone w gronie najbliższych oraz spełnienia wszystkich marzeń
Natomiast z okazji nadchodzącego nowego roku, a tym samym nowego sezonu- szerokości, przyczepności, dobrego asfaltu pod kołami, jak najwięcej krętych dróg
pełnego baku oraz tyle samo powrotów co wyjazdów
Bob
Borys - Czw Gru 24, 2009 01:18
:
Ja rowniez zycze Wam Wesolych Swiat, pogodnych i rodzinnych, a w Nowym Roku... nieprzegrzewajacych sie silnikow, braku ubytków oleju, niskiego zuzycia paliwa oraz tanich bramek na autostradach
Pozdrawiam serdecznie!
kaśka - Czw Gru 24, 2009 02:02
:
Wesołych, pogodnych, rodzinnych ?wiąt Bożego Narodzenia i żeby was brzuszki nie bolały- z przejedzenia!
i glowy
http://img96.imageshack.us/i/beztytuuzx.jpg/
i żebyście tak nie skończyli! :p
:*************
Ente - Czw Gru 24, 2009 11:24
: Temat postu: Boze Narodzenie 2009
dla Was i Waszych Bliskich -zdrowych,spokojnych,wesolych
SWIAT BOZEGO NARODZENIA i wszystiego najlepszego w NOWYM ROKU!
cinek - Czw Gru 24, 2009 11:58
:
Wesołych, zdrowych ?wiąt, wystrzałowego sylwestra, żebyście z niego wszystko pamiętali, imprezowego karnawału, "lajtowej" sesji dla studiujących i dobrej pogody oraz taniej benzyny w nowym roku!!!
smic - Czw Gru 24, 2009 13:32
:
Zdrowych, pogodnych i spędzonych z bliskimi ?wiąt Bożego Narodzenia. A w nadchodzącym Nowym Roku pełnych baków,świetnych krętych (żeby nie było za nudno) tras i przyczepności
mateo - Czw Gru 24, 2009 17:07
:
Radosnych i zdrowych ?wiąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku spełnienia motocyklowych planów, wielu tysięcy nawiniętych kilometrów, tylko szczęśliwych powrotów oraz wszystkiego co najlepsze, pozdrawiam.
pitervx - Pią Gru 25, 2009 04:58
:
Zdrowych, pogodnych i Wesołych ?wiąt życzę:)
Mikołaja z długą brodą,
Gości z procentową wodą,
Kobiety gorącej w prezencie,
I prostej drogi na zakręcie;)
Radzio81 - Sob Gru 26, 2009 00:19
:
Dobrych ?wiąt życzę
http://www.urwanizchoinki.pl/U8jj7G
kaśka - Sob Gru 26, 2009 01:35
:
ale się objadłam....heeeeeeeeh
sgtcop13 - Sob Gru 26, 2009 23:08