Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam z Siedlec

adriano67000 - Sob Maj 09, 2009 16:21
: Temat postu: Witam z Siedlec
czesc mam na imie Adrian kupilem niedawno NTV-ke i jestem z niej bardzo zadowolony wczesniej mialem suzuki gsx600f (porazka) chcialem sie pochwalic moim nowym-starym sprzetem ale nie wiem gdzie i jak wrzucic zdjecie. :lol: :D
tomeczek151 - Sob Maj 09, 2009 16:57
:
Gsx600f Porażka? dlaczego, nie pasował ci motocykl, czy ciągle coś siadało?

W Siedlcach jest wielu handlarzy ruskami, może jesteś jednym z nich? :D

Tomek
vasiliy - Sob Maj 09, 2009 19:42
:
Witaj na forum!

O "jajkach" to same dobre opinie słyszałem. Wpadłeś na minę?

Przyjemnego pisania i pociechy z NTV-ki życzę.
adriano67000 - Sob Maj 09, 2009 21:07
:
nie ja nie handluje motorami a GSX600F nie byl jakis awaryjny ale to scigacz zero frajdy z jazdy jazda jak na kozie hehe i spore spalanie do tego glosna praca silnika i te plastiki paskudne zeby wymienic swiece trzebo bylo rozebrac spory kawalek motoru jedyne co mi sie w nim podobalo to ryk tlomnikow i to ze bylo ich dwa.gsxefem po 70 km jazdy po rekach zaczely chodzic "mrowki" bo cale cialo opieralo sie na rekach a jazda NTV-ka to sama przyjemnosc
vasiliy - Sob Maj 09, 2009 22:54
:
Teraz po 100 km będzie Cie uwierał tyłek :wink: Przynajmniej ja tak mam - kanapa jest zdecydowanie za miękka...
Killu - Nie Maj 10, 2009 00:45
:
Sprzętem możesz się pochwalić za pomocą serwisu http://www.bikepics.com do czego serdecznie Cię namawiam :wink:

GSX-F to plastik, ale ścigacz, to "za szybkie" słowo... To raczej usportowiony turystyk, jednak pozycja za kierownicą jest rzeczywiście leżąca :P

Pozdrawiam i czekam na zdjęcia 8)
Skorpionwr - Nie Maj 10, 2009 12:56
:
Witam Cię i zapraszam na spotkanie 3-5 lipca po Przasnyszem. z Siedlec to blisko :wink:

Pozdrawiam.