GhoustDragon napisał/a: |
Kim są motocykliści? |
Michał0775 napisał/a: |
Chyba jeszcze nie jest aż tak źle. W niedzielę padła mi pompa paliwowa, notabene w Morsku. Pierwszych dwóch przejeżdżających motocyklistów zatrzymało się przy mnie. Doradzili i odjechali dopiero, kiedy zobaczyli, że sytuacja jest opanowana. Na oko jednak wyglądali na równych mi albo nawet starszych stażem. |
Cytat: |
Bo byłeś w moich okolicach, a tu tak traktujemy innych motocyklistów |
Michał0775 napisał/a: | ||
Ale oni mieli tablice ze Skarżyska-Kamiennej |
sgtcop13 napisał/a: |
A przy okazji chciał się pochwalić piękną żoną pokazując na zdjęciach dwie swoje "miłości". Szkoda, że "rozebrana" była akurat nie ta.
pozdrawiam |
grad74 napisał/a: |
A czy ktokolwiek pamięta jaki jest znak że motocyklista nie zatrzymał się na "siku" a potrzebuje pomocy? |
Kobrzak napisał/a: |
Kask na ziemii? |
Na motocyklu też strach zostawiać |
Nie, kiedyś ty czytałem, że położony kask na ziemii obok motocykla oznacza, że coś jest nie halo.
Alanowi ktoś tak mówił, tylko nie pamiętam kto |
Na motocyklu też strach zostawiać |
Killu napisał/a: |
trafiłem na korki analne |
Przesądy przesądami ale skąd się biorą te lisie kity u czoprowców ? I skąd oni je biorą? Kiedyś pokusiłem się o przeprowadzenie śledztwa w tym zakresie, ale kiedy już na samym wstępie trafiłem na korki analne zaprzestałem dalszych poszukiwan... Ktoś ma jakieś teorie? |
DorDaw napisał/a: |
ale Kilu przed czy po spróbowaniu |
Przecież nie odeślę gościa do działu erotycznego na allegro |
Toma311 napisał/a: | ||
Flaszka |
grad74 napisał/a: | ||||
Nie zauważyłem wcześniej, ale... brawo dla tego pana. Wygrał pan młynek do kawy z nawilżaczem . |
radzieckii napisał/a: |
postanowił zwiedzić twoje ucho |
Mnie uwaliła osa w sutek na wejściu w winkiel... |
Nomad_FH napisał/a: |
Dobra śmieszki
A druga taka sytuacja, to moje niedawne bliskie spotkanie 3 stopnia z asfaltem w Bytomiu. Trzy samochody mineły leżący na jezdni motocykl nawet nie zwalniając. |
AndrewMD napisał/a: |
Pewnie mieli nawet satysfakcję, co niestety jest przykre. Ja po moim ostatnim szlifie to zobaczyłem, że ludzie się schowali do domów, chyba po to żeby nie patrzeć |
rzempi napisał/a: |
Chłopy z klubu Veteran Włoszczowa wracali z mazur... Moje pytanie do chłopaków z Mazur tędy??? Po wioskach, jak macie jeszcze tyle drogi??? Jak się później okazało chłopy korzystali z navi googla z telefonu i jakoś tak wyszło, że właśnie przez navi ta gleba . |
marekpapro napisał/a: |
aki powinien być motocyklista ?
- oczywiście pomagać innym, a w szczególności innym motocyklistom - nie być utrapieniem dla innych użytkowników dróg , stosować się do przepisów, no czasem trochę nie jak warunki pozwalają - w ogóle dbać o dobre imię motocyklistów - nie powinien rozróżniać motocyklistów po motocyklach - nie powinien dać się prowokować na różne sposoby przez puszkarzy, |
Analogicznie wszyscy motocykliści powinni być jedną wielką rodziną i tyle i nie ważne kto ma jakie barwy. |
Kurde zapomniałbym na śmierć, motocyklista przede wszystkim powinien pomagać MOTOCYKLISTKOM |