Killu napisał/a: |
Wszystko się da, tylko czasami się nie opłaca... |
MrAlien napisał/a: |
Trzeba wymienić całe kufry (nie tylko pokrywy) i czarny plastik/owiewkę z tyłu (tę pod tablicą rejestracyjną). Robiłem to na wiosnę, więc gdyby ktoś potrzebował wskazówek to zapraszam na priv. |
... Udało mi się zakupić dwie pokrywy w dobrej cenie, oddałem do lakiernika... |
... Wszystkie zaczepy i mocowania są w tych samych miejscach, więc nie napotkałem żadnych trudności. Problemem okazał się czarny plastik/owiewka tylna pod tablicą rejestracyjną, którą również musiałem wymienić... Całe szczęście, że zadupek się nie zmienił i pasował... |
...
Kufry sprzed liftu mają inny kształt oraz są mniejsze: Obrazek 1-Lewy po lifcie 2-Prawy po lifcie 3-Lewy przed liftem 4-Prawy przed liftem |
Cytat: |
Trochę nieścisłości w tym co napisałeś... Poszperałem w necie, pooglądałem różne kufry i całe motocykle z różnych lat bo nie dawało mi to spokoju i okazuje się, że kształtów kufrów w Devi było więcej niż te przed i po lifcie... |
Cytat: |
Jedną głęboką pokrywę mam z końca 2000 roku a drugą z marca 2001. Nie przypuszczam, aby HONDA z aż takim wyprzedzeniem produkowała akcesoryjne pokrywy do wersji po lifcie... |