Forum Honda NTV

Powitalnia - Witajcie

Szymon93 - Sob Mar 12, 2016 12:00
: Temat postu: Witajcie
Cześć wszystkim ! Mam na imię Szymon i jestem z okolic Poznania. Jestem zielony w temacie i dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklami. To, że NTV-ka ma być moim pierwszym moto jest już postanowione. Mam nadzieję, że przyniesie mi mnóstwo frajdy z jazdy i wiele wspomnień :roll:

Nie chciałem na początku zasypywać forum postami, więc zapytam tutaj: czy znacie może jakieś maszyny szukające nowego domu? bo jednak jazda na NTV-ce kumpla to nie to samo co własna maszyna.

Jeżeli admin stwierdzi, że to jednak dział "szukam motocykla" powinien być odpowiednim miejscem na to pytanie to proszę nie gryźć, od razu edytuje post i przeniosę we właściwe miejsce

Pozdrawiam ! :wink:
GregorS - Sob Mar 12, 2016 12:05
:
Siema
Kobrzak - Sob Mar 12, 2016 12:20
:
Siema :) załóż temat w "szukam motocykla", post będzie bardziej widoczny. Ew poszukaj sam i wrzuć linka to Ci ktoś oceni czy ze zdjęć coś można wywnioskować :)
szyszkowiecki - Sob Mar 12, 2016 12:35
:
Lewa w Górę!
Sim - Sob Mar 12, 2016 12:47
:
Czołem imiennikowi!
oldmotory - Sob Mar 12, 2016 13:06
:
Witaj! i słuchaj Kobrzaka bo dobrze prawi!

Kobrzak napisał/a:
załóż temat w "szukam motocykla", post będzie bardziej widoczny. Ew poszukaj sam i wrzuć linka to Ci ktoś oceni czy ze zdjęć coś można wywnioskować

Jestem z okolic Wolsztyna więc w razie czego chętnie pomogę!
kudlaty - Sob Mar 12, 2016 14:03
:
Cześć, monitoruj tez dział Sprzedam, czasami się coś tam trafi, a jak mnie pamięć nie myli to może być coś tam aktualnego.
Mariano - Sob Mar 12, 2016 18:38
:
Witaj i pamiętaj nic na siłę ;)
rzempi - Nie Mar 13, 2016 15:07
:
Siemka ! :cool:
Zachęcam do wpisu w temacie:
http://hondantv.pl/forum/...ighlight=#98756

Mariano napisał/a:
Witaj i pamiętaj nic na siłę ;)

dobrze gada :cool:
Rotmistrz - Nie Mar 13, 2016 19:39