Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam serdecznie fanatyków NTV

Marcin - Pon Sty 12, 2009 21:04
: Temat postu: Witam serdecznie fanatyków NTV
Wiatm. Jestem Marcin, pochodzę z Koluszek (polska centralna).Przez dwa sezony jeździłem na Yamasha Virago 535. Postanowiłem zmienić klimat z chopperowego na turystyczny. Teraz jestem na etapie poszukiwania swojej Deauvill`ki. Może ktoś ma namiary na takie moto? Myślę że do 10 000 zł coś się wychaczy w poczciwym stanie. Pozdrawiam i szerokiści i do zobaczenia na trasie
tomeczek151 - Pon Sty 12, 2009 21:15
:
Witamy.
Killu - Pon Sty 12, 2009 23:25
:
Witamy... Co do Deauvill to niestety nie pomogę niestety... Ale jak kiedyś napisano - "szukajcie a znajdziecie" :wink: Pozdrawiam!
SzrotRider - Pon Sty 12, 2009 23:29
:
Witaj na forum

Swego czasu często jeździłem do Husqvarny w Koluszkach :)

Pozdrowienia
Marcin - Wto Sty 13, 2009 11:33
:
Dzięki za miłe powitanie. Husqvarna jest i ma się dobrze :)
Killu - Wto Sty 13, 2009 17:56
:
Sorry, że u Ciebie ale chcę powrócić do pewnej kwestii i proszę admina o usunięcie postu kiedy temat znowu ruszy :wink:

Panowie!!! Przypadek sprawił, że kumpel odezwał się do mnie :wink: Dzisiaj odebrałem maila z poczty, której dawno nie używałem! Powiedział, że może narysować za 100 i w tej samej cenie zrobić to graficznie... Może dostosować projekt do zrobienia z niego naszywek :wink: Tak więc słucha propozycji 8) Ja myślałem o silniku V2 lecącym na skrzydłach z loga Hondy i dookoła napis z adresem forum i jakimś ciekawym mottem... A co inni na to?

Przypominam, że temat jest w dziale Zloty, spotkania, podróże 8) Zainteresowani napewno to wiedzą ale wolałem napisać, żeby nie przedłużać.
Skorpionwr - Wto Sty 13, 2009 18:55
:
Witam Cię Marcinie wśród Nas. Szkoda, że nie dwa tygodnie temu znajomy miał ładną Devi trochę droższą ale już poszła.
Marcin - Wto Sty 13, 2009 19:44
:
No nic szukam dalej. Za ile poszła i jaki rocznik?
Skorpionwr - Sro Sty 14, 2009 15:17
:
Sprzedał za 11200 z 2002 przebieg 35kkm udokumentowny, pierwszy właściciel w Polsce książka serwisowa Kupił ja 2 lata temu jak pracował w Hiszpanii od pierwszego właściciela z przebiegiem 29kkm. Teraz sprzedał bo przesiadł się o klasę wyżej na ST1300. Szukaj na otomoto.pl ja tam często zaglądam. tak z ciekawości i trafiają się przynajmniej tak na oko obiecujące okazy. W wyszukiwarce Wstukaj NT i oczywiście turystyki. Pozdrawiam.

Waldek.
Marcin - Sro Sty 14, 2009 17:50
:

Dobra cena i rocznik. Szukam na tych stronkach co pisałeś. jestem coraz bliżej he he
akielek - Sob Sty 24, 2009 00:50
:
Witaj. W poszukiwaniach nie omijaj allegro i ?wiata motocykli. Od czasu do czasu fajne Dewilki się pojawiają. Zima długa a pośpiech nie jest wskazany. Pozdrowienia.
Batman - Sob Sty 24, 2009 12:40
:
Pozdrowienia z egzotycznej Trzcianki :D
kermadec - Wto Sty 27, 2009 22:33
:
Witaj imienniku.

I jeszcze jedno: "wyHaczy" a nie "wyCHaczy" :wink: .
Marcin - Sro Sty 28, 2009 08:49
:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: