Forum Honda NTV
Powitalnia - Witam wszystkich motonitów
TECUMSEH - Pon Sty 05, 2009 14:32
: Temat postu: Witam wszystkich motonitów
Cześć. Na imię mam Tomek.Aktualnie posiadam Hondę ntv z 1994r. Motocyklem tym jeżdżę 5 lat. Poznałem jego dobre i złe stony. Zrobiłem na nim ok. 50 tyś. kilometrów po naszym kraju i zagranicą.Postanowiłem zarejestrować się na tym forum, by pogłębić więdzę o tym motocyklu. W razie ewentualnych problemów służę pomocą. Pozdrawiam.
Killu - Pon Sty 05, 2009 15:45
:
Witam i pozdrawiam! Jakież to złe strony posiadają NTV... To będzie mój pierwszy sezon i chciałbym wiedzieć na co się "gotować"!
P.S. Tomasz to chyba najszęściej występujące imię na tym forum
P.S.2 Jeśli możesz to zajrzyj do tematu Killowa ntVka... Mam kilka małych "problemów"... Jeśli Ci się chce to odpowiedz na kilka moich pytań!
Pozdrawiam i ponownie witam na forum!!!
tomekkula - Pon Sty 05, 2009 18:38
:
Witam imiennika Wrzuć zdjęcia swojej maszyny do działu galeria.
Pozdrawiam
SzrotRider - Wto Sty 06, 2009 00:07
:
Witam.
Czyżbyś był nie tylko fanem NTV-ek, ale też książek Longina Jana Okonia i stąd ten nick?
Pozdrowienia
TECUMSEH - Wto Sty 06, 2009 11:48
:
Witam. Odpowiadając w kolejności na pytania; Drogi Killu nie ma idealnego motocykla, dlatego też adaptujemy pod własne potrzeby sprzęt na jaki nas stać i jaki jest najmilszy naszym upodobaniom. Jeżeli masz problem, proszę o konkrety. W miarę swoich skromnych możliwości odpowiem. Odpowiadając zaś na pytanie SzrotRidera;- tak jestem czytelnikiem tego autora. Od dziecka byłem zafascynowany kulturą plemion indiańskich. Ich sposobem życia, wolnością i wolą przetrwania.
Skorpionwr - Wto Sty 06, 2009 18:44
:
I ja również witam Cię Tomku w naszym Gronie.
Waldek
Jędrek - Sro Sty 07, 2009 11:58
:
witam, witam
kermadec - Sro Sty 07, 2009 13:33
:
Witaj.