Forum Honda NTV

Ogólne - Wypadek naszego kolegi Łukasza ( Crew707)

Parabiker - Pon Paź 19, 2015 08:20
: Temat postu: Wypadek naszego kolegi Łukasza ( Crew707)
Wczoraj nasz kolega Łukasz miał wypadek :( . Jechał jako ratownik w karetce niosąc pomoc. Na razie nic nie wiem na temat stanu zdrowia. Leży w szpitalu w Łańcucie.
Łukasz, jesteś twardy, wyliżesz się :!: . Aga, bądź silna, będzie dobrze. Jesteśmy z Wami
http://www.rmf24.pl/gorac...nne,nId,1905765
Skorpionwr - Pon Paź 19, 2015 09:01
:
Trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Zoltanus - Pon Paź 19, 2015 09:24
:
Również trzymam kciuki. Aż mi się gorąco zrobiło...
SławekK - Pon Paź 19, 2015 09:36
:
Łukasz! Wracaj do zdrowia i mamy nadzieję, że nic poważnego Tobie i innym uczestnikom zdarzenia się nie stało!
Kuruj się, bo powtórkę ze szkolenia trzeba nam zrobić! Aga trzymaj się!
Gdyby potrzeba było jakiejś pomocy to niech ktoś skrobnie słowo na forum.
Puzon - Pon Paź 19, 2015 10:30
:
No żeż...... trzymam kciuki....
Toma311 - Pon Paź 19, 2015 10:39
:
W oczekiwaniu na więcej (pozytywnych najchętniej) informacji o Łukaszu, wspieram na odległość, jak potrafię najlepiej.
RedGuy - Pon Paź 19, 2015 11:19
:
Mam nadzieję że to nic poważnego, szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
adamdive - Pon Paź 19, 2015 12:51
:
Z tego co wiem Łukasz czuje się dobrze i już negocjuje z lekarzami żeby pojawić się na zakończeniu "u Wandy". Im krócej będzie na tamtejszym szpitalnym wikcie tym lepiej a jedzonko i towarzystwo u Wandy tylko wyjdzie mu na lepsze ;-)
rzempi - Pon Paź 19, 2015 13:34
:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Aż mi się kolana ugięły.... Crew707 trzymaj się, szybkiego powrotu do zdrowia i oby do zobaczenia u Wandy! Bo to już w ten weekend :!:
radzieckii - Pon Paź 19, 2015 16:01
:
Trzymajcie się Crewniaki. Całe forum jest z Wami.
izywec - Pon Paź 19, 2015 17:28
:
A mówią, ze tylko na dwóch kołach niebezpiecznie! Z nadzieją, że się zdrowotnie odbudujesz pozdrawiam serdecznie.
Jurek - Pon Paź 19, 2015 19:11
:
Crewniaki, trzymajcie się. Czekamy na info o Łukaszu. Jak można jakoś pomóc to dajcie znać.
DorDaw - Pon Paź 19, 2015 19:49
:
Trzymaj się , szybkiego powrotu do zdrowia ...........Będzie dobrze :grin:
oldmotory - Pon Paź 19, 2015 20:53
:
adamdive napisał/a:
Z tego co wiem Łukasz czuje się dobrze i już negocjuje z lekarzami żeby pojawić się na zakończeniu "u Wandy".

Widzę ,że wszystko idzie ku lepszemu! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Jurek - Pon Paź 19, 2015 21:00
:
Łukasz poobijany, ale cały. Duża ulga
Nomad_FH - Wto Paź 20, 2015 05:30
:
Uffff duża ulga, ale aż mnie zmroziło jak zobaczyłem informację - nagłówek tematu i pierwszy post.
Trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Crew707 - Wto Paź 20, 2015 11:37
:
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za ciepłe myśli, słowa i wsparcie. Oczywiście piszę to również w imieniu Agnieszki. Naprawdę jesteście super ludzie!
Cieszę się, że mogę to wszystko napisać samodzielnie i że w sumie (jak to mówią) miałem więcej szczęścia niż rozumu. Było "grubo", dobrze, że wszyscy żyjemy.
Teraz tylko muszę się powoli rozruszać i jeśli nic się nie pokomplikuje, to z niektórymi z Was zobaczymy się w piątek. Bardzo bym chciał i liczę, że się uda.

Jeszcze raz głęboki (choć sztywny i niezgrabny) ukłon dla Was. :)
adamdive - Wto Paź 20, 2015 12:05
:
Crew707 napisał/a:
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za ciepłe myśli, słowa i wsparcie. Oczywiście piszę to również w imieniu Agnieszki. Naprawdę jesteście super ludzie!
Cieszę się, że mogę to wszystko napisać samodzielnie i że w sumie (jak to mówią) miałem więcej szczęścia niż rozumu. Było "grubo", dobrze, że wszyscy żyjemy.
Teraz tylko muszę się powoli rozruszać i jeśli nic się nie pokomplikuje, to z niektórymi z Was zobaczymy się w piątek. Bardzo bym chciał i liczę, że się uda.

Jeszcze raz głęboki (choć sztywny i niezgrabny) ukłon dla Was. :)

Nie ma sprawy Łukaszu, dobrze jest wiedzieć że ma się kogoś w odwecie.
A tak po "starej znajomości" to mam prośbę do Ciebie ... ;-)
tAboon - Wto Paź 20, 2015 14:13
:
Crew707, dobrze Cię czytać :)
Parabiker - Wto Paź 20, 2015 15:07
:
Łukasz... to wszystko drobiazg, z naszej strony to naturalne zachowanie i z pewnością Ty też przeżywałbyś "przygody" innych forumowiczów i chciałbyś choć w ten sposób wyrazić swoje wsparcie. Najważniejsze, że jesteś cały i
Crew707 napisał/a:
Cieszę się, że mogę to wszystko napisać samodzielnie
ufff, życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności a jak Agnieszka zaaplikuje odpowiednią dawkę "specjalnego" eliksiru to będziesz śmigał jak ta lala :D :D :D
SławekK - Wto Paź 20, 2015 15:38
:
Parabiker napisał/a:
... a jak Agnieszka zaaplikuje odpowiednią dawkę "specjalnego" eliksiru to będziesz śmigał jak ta lala :D :D :D

Dopalacz w lewatywie??!! :twisted: :razz:

Dobrze, że jest dobrze! Wstawaj na nogi i do zobaczenia wkrótce :-)
Ps. Gibkość Ci wróci.....hmmmmm w piątek wieczorem?! :mrgreen: :wink:

Pozdrawiamy!!! Bąbelki :-)
Jurek - Wto Paź 20, 2015 21:15
:
tAboon napisał/a:
Crew707, dobrze Cię czytać :)

Dobrze powiedziane.

Crew707, zbieraj siły, wracaj do zdrowia. ścisk
mrok31337 - Czw Paź 22, 2015 10:25
:
Ja co prawda na FB widziałem już, że nie jest źle, ale tu dołączam się do życzeń powrotu szybkiego do pełni zdrowia :)
bobbens - Nie Paź 25, 2015 08:47
:
Niby mieszkam blisko, a o takich NEWSACH dowiaduję się ostatni i z forum ;)
mogę tak żartobliwie, bo jak widzę jest już ok :)
szybkiego powrotu do pełnej sprawności tak fizycznej jak mentalnej, może kiedyś będzie okazja by się poznać :)
pozdrawiam
kudlaty - Sob Paź 31, 2015 20:53
:
Kilka tygodni nie zaglądałem na forum, a tu takie rzeczy. Łukasz mam nadzieję że jet już ok, a przynajmniej coraz lepiej. Trzymam za Was wszystkie 4 kciuki (te u nóg też ;-) )
Dario - Nie Lis 01, 2015 19:33
:
Łukasz, trzymam kciuki. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia oraz do siodła :)
Scotty_ - Nie Lis 15, 2015 12:43
:
Ja kilka tygodni nie zaglądałem forum, a tu takie ważne informacje. Łukasz daj znać czy już wszystko w porządku! Trzymam kciuki za Ciebie.
Crew707 - Nie Lis 15, 2015 13:44
:
Wszystko dobrze. Dzięki.

Jutro koniec zwolnienia i od razu na dyżur. Nie powiem, żebym nie miał stresa przej jazdą na baniach :/
rzempi - Nie Lis 15, 2015 19:37
:
Super :!: Czekam na kolejne "odcinki" serialu Crew707 na Chorwacji.
Jurek - Wto Lis 17, 2015 21:51
:
Crew707 napisał/a:
Wszystko dobrze. Dzięki.

Jutro koniec zwolnienia i od razu na dyżur. Nie powiem, żebym nie miał stresa przej jazdą na baniach :/

Wszyscy mamy stresa przed robotą, ale to szybko przechodzi. Dobrze, że już jesteś na chodzie.